Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porą spóźnioną przybędę

porwanie magdy - ciekawy artukuł na wirtualnej

Polecane posty

można wywnioskować, że policja też szuka w rodzinie, ale nie nagłaśnia

Gość faffafafafaf
- To nie jest porwanie dla okupu - przekonuje w rozmowie z Wirtualną Polską nadkomisarz Dariusz Loranty, pytany o zaginioną sześciomiesięczną Magdę z Sosnowca. Były negocjator policyjny, który pracował przy dziesiątkach porwań, i szef platformy eksperckiej Studium Negocjacji Kryzysowych zdradza, że "nos gliniarza i doświadczenie podpowiadają mu dwie najbardziej prawdopodobne wersje tego, co mogło się wydarzyć". - Policja prędzej czy później dotrze do prawdy, odkryje też, jakie tajemnice kryje rodzina porwanej dziewczynki. Doświadczony policjant przez skórę wyczuwa, gdy ktoś kłamie - zaznacza.

Gość no to co z tego
że szukają w rodzinie? standard. ja na nich będę psy wieszać dopiero jak się to wyjaśni i jeśli będa winni

co daj link na wirtualnej jak wół

Gość zroszonka
ciekawe czemu kłamali, że jasnowidz odmówił pomocy jak sami nie chciei

Gość gdfgfdgd
dajcie linka bo mi sie reklama wlacza na wp zamiast wp :O

Gość Cudowna Mamusia i żona
A ja jak pierwszy raz zobaczyłam rodziców dziewczynki byłam pewna że to jej brat, bo jacyś podobni są... Mam nadzieje że dziewczynka się odnajdzie.

Gość pierdu pierdu.
Jest juz portret psychologiczny porywacza to mezczyzna w wieku 20 /30 lat po traumatycznych przezyciach mieszkajacy niedaleko miejsca porwania / wp / Darujcie sobie papalanine .

Gość ja od razu wiedziałem
Ja jak tylko zobaczyłem tych "rodziców" a szczególnie matkę tego dziecko to od razu pomyślałem sobie,że sami rodzice mają coś w spólnego z zaginięciem dziecka,a teraz policja to potwierdza,ha, ja to mam nos.

Gość ta rodzina z lekka
wygląda mi na lekką patologię. nie wierzę w zadna porwanie,albo utopili,albo sprzedali na organy lub gdzies za granicę do adopcji za grube pieniądze. za takie pieniądze są ustawieni do konca zycia. nie wierzę takim ludziom.

Gość Taka prawda, nie udawaj
Mnie dziwi biała kurtka porywacza, jak to planował, to powinien wtopić się w ciemność

Gość bla bla bla000
Jeteście popaprani,banda idiotów !! Obyście się nigdy nie musieli dowiedzieć co czują rodzice którzy utracili dziecko a których banda anonimowych pedryli ,wielkich znawców-psychologo-policjantów z góry oceniła i "skazała" :( żenada,aż się czytać nie chce. Pani Kasiu,Panie Bartku-mam nadzieję że Madzia się odnajdzie cała i zdrowa czego Wam gorąco życzę ! Trzymajcie się dzielnie.

Gość alkaszas
Mnie nie dziwi, bo w kilku filmach kryminalnych widziałam ten "motyw". Przestępca zakłąda jasrawą część garderoby, którą łątwo może zrzucić, a każdy zapamięta beżową kurtkę czy jasnoświecące buty mniej zwracając uwagę na twarz i naprawdę istotne przy identyfikacji rzeczy.

Gość kollat
Ludziska...jak możecie oceniać rodziców?Nic nie wiecie,tylko same domysły.Nie mamy prawa nikogo osądzać-pamiętajcie.Popatrzcie sobie na swoje życie....