Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnulaiDarek

Co myślicie o tej sukienkce Asos ?

Polecane posty

Gość sdfcdsfgvdfgvdgdf
masz idealna sylwetke? Bo ta pani ma za duzy brzuszek

Gość bootsyyy
super :) bardzo ładna, nie nachalna, kobieca Musisz miec do niej ładną figurę ;) ale wygląda naprawdę fajniee

może się okazać że sprzedający ustawił cene minimalną poniżej której ten sukienki nie chce sprzedać i też jej nie sprzeda wiec ciężko powiedzieć zalicytowac można

Gość bootsyyy
fajnnaaaa bardzo łądna zgrabna kobieca :) musisz miec ted do niej figure podobną do tej dziewczyy na zdj. ;) aha, ja sukienkę Asos na allegro kupiłam z 160 zł - tez krósza, prsta dosc, jak ta

Gość g12stop
Jak dla mnie super, jak masz ładną figurę to kupuj, z tego co widzę to licytacja jest na 100% bez ceny minimalnej czyli za ile wylicytujesz za tyle kupisz. Powodzenia w licytacji, ja niestety w rozmiar 34 nie wejdę tym bardziej z Asosa bo ich rozmiarówka jest mała.

Gość oh my life
Ladna, ale tylko jesli masz idealna sylwetke i wciecie w talii

Gość AnulaiDarek
Jestem szczuplutka i mam 175 cm wzrostu, mówią że figurę mam ładną. Ale się na nią napaliłam, mam nadzieję że ją wylicytuję, jak na razie to czekam na ruch innych, jak nie przegapie to w ostatniej minucie dam swoją ofertę.

Gość hsderwyrwa
Sliczna!! :D Sama bym taka chciala miec ale wole isc do sklepu i przymierzyc bo roznie bywa z romiarami i nie w kazdej sukience np.ja dobrze wygladam i nie w kazdej dobrze sie czuje:P

Gość el chulo
Coś mi w niej przeszkadza,właściwie to chodzi o to coś na ramieniu,bez tego wyglądałaby lepiej. Sandra,wreszcie powiało świeżością i oryginalnością na tym forum.

Gość karapara
Nie wiesz w co się ubrać, szukasz sukienki na wesele, na urodziny, na prywatkę, zapraszamy do nowego sklepu internetowego www.twojesukienki.pl

Witam, mam możliwość zamówienia sukienek, butów, torebek itd z oryginalnej strony asos. Wszystko co na stronie jest dostępne w danym rozmiarze mogę zamówić. Proszę o kontakt e-mail monis336@wp.pl

Gość AnulaiDarek
Wczoraj niestety przekombinowałam licytację, jak to mówią chytry dwa razy traci, a nie uśmiecha mi się czekać 13 dni na kolejną licytację tych sukienek. Dzisiaj mają w licytacji praktycznie takie same sukienki ale w krótszej wersji w mini http://allegro.pl/show_item.php?item=2066183694 , jednak boję się że ta będzie za krótka że mój ojciec nie pozwoli mi jej założyć, masakra :(

Gość do monis336
Ale przecież chyba każdy może sobie zamówić sam ze strony Asosa i to nawet z bezpłatną przesyłką.

Gość do AnulaiDarek
I jak udało Ci się wylicytować tą sukienkę ? Jeśli tak to napisz jakie wrażenia i czy warto było bo ja też licytuję te sukienki i nie wiem do ilu warto licytować żeby nie przepłacić. http://allegro.pl/asos-sukienka-wesele-karnawal-studniowka-34-xs-i2093080556.html Jak mi się nie uda tej dłuższej to spróbuję tą krótszą jutro wylicytować http://allegro.pl/asos-olowkowa-sukienka-wesele-karnawal-hit-34-xs-i2094829213.html

Gość elMagLenka
Dla mnie zajebiswta ta sukienka w krutszej wersji w kolorze czerwonym, dla mnie bomba.

Gość a ja mam pytanie czy znajde
gdzies taka sukienke do kolana ale z rekawkiem 3/4 i zwyklym dekoltem??? bo ta falbanka nie przemawia do mnie