Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igiełka47458

Tatuś tęsknie :*

Polecane posty

Gość igiełka47458

Mam 15lat w kwietniu straciłam tate :(((((( Miał 52lata :((( Bardzo za nim tęsknie!!! Już sobie z tym nie radze :(( Było dobrze przez jakiś czas a teraz?? ciągle chce mi sie płakać!! Tęsknota jest okropna... Mówimy że czas leczy rany guzik prawda my się do tego przyzwyczajamy ale nie godzimy ...

Gość igiełka47458
Dzięki:* To jest straszne ze mlodzi ludzie musza odchodzic ...

Gość jestem nikim, nikim
Mam ten sam problem , chociaż mój Tato nie żyje od 2008r, ja mam 20l, mimo to ciągle mi się śni i przeżywam koszmar , tęsknię.

Gość igiełka47458
Mój tata też mi się śni ...kiedy mam o nim sny nie mam ochoty sie budzic .. CIągle mysle jak to bylo kiedy tatko zyl :(( Nasze wspolne wypady na rowery,spacery :(( Tęsknie bardzoo

Gość igiełka47458
Bardzo dziękuję za wsparcie :*:*

Gość igiełka47458
Jedyną dobrą myślą w tym wszystkim to jest to że tatko czuwa :) Patrzy z góry ..

Igiełko-może porozmawiaj o tym z mamą? Jej też jest teraz ciężko. Rozumiem co czujesz,bo 3 lata temu straciłam mamę. Tłumaczę sobie,że miała wspaniałe życie,a tam gdzie jest napewno jej lepiej. Żal mi tylko trochę,że bliźniaki-już nie poznają babci,ale niestety taka kolej losu. Twój Tata czuwa nad Tobą i nadal otacza Cię miłością i opieką. Też mocno Cię przytulam...

Gość igiełka47458
Nie chce rozmawiać o tym z mamą :(( Mój brat napoczątku chciał żeby porozmawiała z psychologiem zeby nie odbiło się to na moim dlaszym życiu ale ja sie nie zgodziłam bałam się... Z mama nie chce o tym rozmawiac nie chce jej dodwac niepotrzebnych kłopotów...

Gość igiełka47458
:(

A ona pewnie nie chce o tym rozmawiać z Tobą,żeby Ciebie nie obciążać-takie błędne koło. Może jednak warto sobie pomóc? Idź chociaż do psychologa. Moja młodsza siostra chodziła i dużo jej to dało. W każdym razie myślę cieplutko o Tobie.

Gość madziuniunia8585
Dziękuje Ci bardzo :* Jestem dosc zamkniętą osobą,dlatego wiem że pewnie nie odważe się na rozmowe z psychologiem :( Chociaż wiem ze to wyjscie nie byloby złe

Gość igiełka47458
Madziu nie podszywaj się ;/ Ale to co napisałas to akurat prawda jesli chodzi o Mnie

Gość Wydaje mi się że sama napisała
i zapomniałaś zmienić nick po prostu:O.Jakby ktoś chciał się podszyć to by twój nick wpisał i z pewnością tak miło by nie pisał.Ale do tematu Ja mamę straciłam w wieku 9 lat teraz mam 25 i tęsknota nie mija.Zawsze jej brakuje.

Gość aha qha nick nicki
zapomniałas mienić :) współczuję :( porozmawiaj z mamą...