Gość fghjklfcvgbhnjkl; Napisano Styczeń 31, 2012 tak mnie boli zab ze nie wytrzymuje co moge wziac oprocz ibupromu niestety ketonalu nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dllaczzego? Napisano Styczeń 31, 2012 przypierrdol szczęką o brzeg muszli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fghjklfcvgbhnjkl; Napisano Styczeń 31, 2012 dzieki za rade ale nie skorzystam slyszlaam o leku antidol jest bez recepty moz ektos wie czy pomaga w przypadku bólu zeba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yachu Chrystman Napisano Styczeń 31, 2012 dentysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bziumi282 Napisano Grudzień 29, 2018 zauwaz kretynko...ze u niego na wsi dentysta przyjmuje 2 razy w tygodniuu. a jak go napierdala bol wieczor lub w nocy...i nie ma pogotowia denstytcyznego....to musi jesc cos przeciwbolowe. mi dentystka po zatryciu zalecala naproxen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Grudzień 3, 2019 Na ból zęba najlepszy dentysta. Ja z silnym bólem zęba trafiłam do poradni PRIMA MEDICA w Białystoku. Dentysta udzielił mi szybko pomocy. Od tego czasu chodzę do nich na wizyty kontrolne co pół roku. Jestem bardzo zadowolona z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abbas 0 Napisano Luty 27, 2020 tylko dentysta..no ja jednak przyzwyczaiłam sie do chodzenia do cichonia - w szczególności do p. magdy dohnal. miła ciepła osoba która jest spokojna. ten spokój mi wiele daje bo ja się wtedy zdecydowanie mniej stresuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiki91 0 Napisano Wrzesień 17, 2020 Faszerowanie się lekami na długą metę może nie wystarczyć. Dlatego jak boli ząb lepiej od razu umówić się do stomatologa. Ja mogę polecić Ci stomatologów z Lux Med. Korzystałam z ich usług w ramach pakietu stomatologicznego Komfort zarówno w Warszawie jak i Krakowie i jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikku 0 Napisano Listopad 12, 2020 no to polecam zdecydowanie dentystę. nie wiem skad jesteś ale w Krk to stomatologia dr cichonia jest bardzo dobra, mają tam fachowych specjalistów, dobrze leczą i pomagają! polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gossp 0 Napisano Luty 22, 2021 no tak tak, to jest bardzo dobre miejsce do leczenia ubytków. A przy okazji okazało się że doskonale prostują i wybielają! także uśmiech teraz jest piękny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanka89 0 Napisano Czerwiec 27, 2021 Moim zdaniem najlepiej udać się do specjalisty. Jeśli jesteś z Warszawy to polecam gabinety Eurodental Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rybka ABC 2 Napisano Czerwiec 27, 2021 trzeba isc do dentysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach