Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowatorskasprawa

POMOŻECIE W DELIKATNEJ SPRAWIE?

Polecane posty

Gość nowatorskasprawa

Umówiłam się na wizytę do kogoś z, powiedzmy, branży medycznej. Na miejscu okazało się, że się znamy z widzenia, jesteśmy rówieśnikami, chodziliśmy do równoległych szkół. Ja kojarzę tego kogoś i on mnie też pamięta, choć nie poruszamy tego wątku. Na wizytach jest sympatycznie, ciut zabawnie, zawsze sobie żartujemy przy okazji, dobrze nam się gada. No i mam kłopot, bo jesteśmy per Pani/Pan. A ten ktoś podał mi swój adres mailowy i kazał się odezwać, bo umówiliśmy się, że dostanę trochę materiałów dotyczących spraw medycznych. I teraz nie wiem, jak zacząć, CZEŚĆ odpada, WITAM takie suche i oficjalne. Kurde, i jak to napisać, by nie wyszło sucho. On sam mnie zachęcał, bym skorzystała w końcu z opcji mailowej, ale się ciut wzbraniałam, bo nie chciałam się spouchwalać. Jak to napisać lekko i z wyczuciem?

Hej jest tak głupkowate, że nie używam, a "Cześć" nieadekwatne. No właśnie się nie znamy tak osobiście, tylko zawodowo i żadne nie napomknęło o przeszłości. Gdy się spotykamy, podajemy sobie rąsie i "dzień dobry" :D