Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfrgthyjuk

ból owulacyjny i bolące piersi

Polecane posty

Gość sdfrgthyjuk

wiecie co nie wiem juz co mi jest. pisze tu bo moze ktoras z was miala taki problem jak ja. otóż w pazdzierniku mialam pierwszy w zyciu ból owulacyjny. bolało niemiłosiernie, chodzic nie mogłam, byłam na pogotowiu i u ginekologa ale gin. nic nie powiedzial konkretnego od tametgo czasu mam bole owulacyjne a przy tym ból piersi jak bym byla przed okresem przestaje tylko jak mam okres konczy sie okres bol owulacyjny i piersi. nie wiem juz co mam robic. znowu isc do ginekologa, moja mam poiwiedziala ze moze mam problemy z hormonami. PROSZE O ODPOWIEDZ

Gość sdfrgthyjuk
jjjj

Gość sdfrgthyjuk
pomoze ktos

Gość Kotkama
Zapisz się na jogę - ale nie na fitness tylko na prawdziwe zajęcia jogi. Joga jest mega dobra na bóle menstruacyjne, bóle kręgosłupa, pleców itp. Mi pomogła właśnie na bóle brzucha podczas miesiączki i kręgosłup, lasce z którą chodzę minęły migreny. Na prawdę jest super, ale nie da się jej samemu nauczyć w domu. Ważne jest aby zrobić kurs i poprawnie wykonywać wszystkie pozycje - przeczytaj art z tipów o jodze na bóle menstruacyjne http://goo.gl/OR5Oj