Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wiem cop mam robić

wierzyć i ufać naszemu lekarzowi czy iść do innego ??

Polecane posty

hej córka ma 6 m i dzisiaj byliśmy u lekarza na szczepieniu. wiadomo ze czeka nas zmiana mleko i do tej pory córka była na bebilonie pepti. I dzisiaj lekarka kazała mienić na HA albo na zwykłe bebiko albo bebilon 2 byłał również u alergologa w grudniu bo chciałam zaświadczenie aby lekarak amogła mi wypisywać recepty na pepti również kazała mi kupić HA albo zwykłe byłam w zeszłym tyg u innego lekarza kazał mi kupić zwykłe bebiko lub bebilon i cholera jasna nie wiem co mam robić ? czy pójść jeszcze gdzieś indziej po zaświadczenie i recepte ?

a jeszcze dodam że jak córkę wysypało to karmiłam wtedy jeszcze piersią stwierdziła lekarka że to skaza potem jak byłam za jakiś czas to stwierdziła kto mi takich głupot nagadał że to skaza kurde... to może wysypało ją z powodu pomidora ? bo pamiętam że wtedy również jadłam ale też wyłam prywatnie u pediatry i również stwierdziła że to skaza.. .ale potem w sieci poczytałam że ona dobrym lekarzem to ni ejest... no i teraz mam mętlik w głowie ;/ albo może poprostu kupować bebilon pepti 2 bez recepty ? to 22 zl więc tak samo wyjdzie mi HA a przynajmniej będę wiedziała że córka nie będzie się męczyć potem z krostami i po roku spróbować Ha 2 ja cąły czas tak myślałam ale nie lekarka twierdzi inaczej jedn ai druga

Gość Tak odwiedź 20 lekarzy
i potem podlicz diagnozy!! Matko kochana!Po co w ogóle chodzisz do tych lekarzy jak sama wiesz lepiej?

Gość iiiiittttaka
A nie mozesz sporbowac dac jej HA? Jak bedzie ja sypalo to wrocisz do pepti i tyle.

mogę i chyba tak zrobię A powiedzcie mi jeszcze po jakim czasie może wystąpić alergia ? tak mamo mam wprowadzać 7 dni ? i dopiero potem nowy obiadek ? I wiem że trzeba po woli wprowadzać nowe mleko tzn łączyć ze starym ale lekarka kazała mi od razu podać HA 2 bez bebilonu pepti

Gość mamama27
ja zmieniałam z nutramigenu na bebiko 2 ha - ale dopiero po ukończonym roczku - synek jadł wtedy 2 posiłki mleczne rano i wieczór to robiłam mu rano na ha a wieczór na nutramigenie - po paru dniach jak nic niebyło dałam też wieczór i od tej pory jest na babiku 2 ha - a tych mlek podobno nie wolno mieszać - więc jak coś to lepiej zrobić jedną butelkę z pepti a drugą z ha i dawać osobno