Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutneslonce21u

CO SADZICIE O MOICH WYMIARACH?

Polecane posty

Gość ekler22
odchudzalas sie i niestety nie znałaś umiaru

Gość taka jedna chuda
A wiesz, że tylko osoby grube i otyłe wytykają komuś że ktoś jest szczupły albo chudy? A wiesz czemu? Bo was zazdrość zżera- że ktoś może być szczupły a Wy nie! Jak się Wam mówi że jesteście grubi i otyli to się obrażacie. Bo Wam tuszy wytknąć nie można. Trzeba z Wami się jak z gównem delikatnie obchodzić. Ale obrażać szczupłych to Wy możecie? Jesteś żałosna. Zamiast przed komputerem- na siłownie zapierdalaj!

Gość ekler22
taka niby dorosła a kultury za grosz.

Gość taka jedna chuda
Taka gruba, że nie może napisać więcej niż jednego zdania. Pot spływa z grubych paluszków wprost na klawiaturę tworząc smalec ;) Na to żeby ludzie byli wobec Ciebie kulturalni trzeba sobie zasłużyć. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy. Uważaj jednak- żebyś nie dostała zawału serca w nocy. Wiesz, że tłuszcz zatyka żyły co z kolei może prowadzić do zawału? Ale spokojnie. Nie denerwuj się, bo Ci ciśnienie za mocno skoczy :D

Gość ekler22
Myśle ze na kulture ludzi wobec siebie pracuje sie nie tym jak sie wyglada tylko tym co sie ma w głowie.

Gość ekler22
A zawłaszcza tym co sie soba reprezentuje.

Gość Dreamed I was an eskimo
taka jedna chuda, masz wąskie chłopięce biodra i odstającą dupę. Dupa Cię nie ratuje, wyglądasz chłopięco.

Gość taka jedna chuda
Do pani powyżej. A co widziałaś moje zdjęcia? A może widziałaś mnie na żywo? Wyglądam chłopięco? Jestem proporcjonalna a nie chłopięca. A co Wy sobie myślicie, że te wszystkie szczupłe kobiety w TV i gazetach co na pewno podziwiacie to ile mają w dupie? 120 cm? One są jeszcze chudsze niż normalne kobiety, a im na pewno byście nie wytknęły że są chude i że mają chłopięce biodra! Jesteście zazdrosne i tyle! Rubensowe kształty już dawno są passe ;) Spójrzcie na przystojniaków na ulicy, czy w telewizji i gazetach. Jakie mają dziewczyny? Jak te dziewczyny wyglądają? Tak jak Eklerek czy jak ja? Odpowiedź jest prosta. Przestańcie się oszukiwać. Media Wam wmawiają że figura Rihanny jest apetyczna. A tymczasem przeciętny facet na kobietę o figurze Rihanny prędzej zawoła "ale tłusty tyłek" niż "ale laska". I zresztą będzie miał rację. Nie ma nic ładnego w wielkich udach i wielkiej dupie. No chyba że jest się zboczonym. Eklerku- prosiłam Cię, pisz poprawnie! I nie ucz mnie tutaj kultury!

Gość ekler22
Oj kolezanko po 1 to w tych wszytskich gazetach to photoshopy działą.Po 2 skoro z takimi jak ty sie tacy przystojniacy pokazuja to gdzie ty masz tego przystojniaka ze masz czas na gadanie na głupim forum?

Gość ekler22
A po 3 jak to mój facet mówi o chudych dziewczynach ze nie chcial by sobie na ich udach ch.ja połamać :D

Gość kostak cukru
Nie jesteśmy koleżankami ;) Ad1- nie mówię o zdjęciach reklamowych. To już dziecko wie że to photoshop. A jeżeli jesteśmy już przy photoshopie to dlaczego kogoś tam odchudzają? Bo ludzie chcą oglądać szczupłych a nie grubych. Ad2- a gdzie pisałam że to forum jest głupie? Pisałam że sama się tutaj odchudzałam, więc skoro się odchudzałam i skoro tu zaglądam- to głupie nie jest raczej! A moim przystojniakiem czy też jego brakiem (ale rym) nie musisz się przejmować, Ad3- a co ma Ci powiedzieć, żebyś go nie zjadła przypadkiem? Że lubi szczupłe? Instynkt samozachowawczy działa :D

Gość ekler22
Nie bede sie zniżała do Twojego poziomu .Dobranoc.

Gość taka jedna chuda
Słodkich snów eklerku ;) Wystarczy że się zniżysz do mojej wagi- i chłopak na pewno się ucieszy!