Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppppppooll

wykształcenie

Polecane posty

Gość ppppppppppooll

mam pytanie, czy jesli w pracy jest wymagane wykształcenie srednie ekonomiczne, to czy ma je osoba ktora ukonczyla na przyklad 4 letnie technikum o profilu ekonomicznym?

Gość pdoajoijfaof
nie , nie ma! po technikum ekonomicznym ma wykształcenie średnie medyczne o profilu chirurgia ogólna i naczyniowa !!!!! skoro zadajesz takie pytanie to od razu odpowiadam : nic ci nie dało to wykształcenie

Gość ppppppppppooll
pytam dlatego ze znalazlam ogloszenie o pracy ze poszukuja kasjera bankowego i wymagaja wyksztalcenie srednie ekonomiczne, a ja wlasnie skonczylam technikum o takim profilu ale nie wiem czy to sie liczy i czy moge wyslac cv

Gość pdoajoijfaof
ło matko umrę zaraz!!!! technikum to szkoła średnia tak?? - ukończyłaś ją to masz wykształcenie średnie tak> ---> TAK profil technikum : ekonomiczne połączyć oba razem - WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE EKONOMICZNE POZDRAWIAM !!!!!!!!!!!!

Gość matko Boska...
dzisiejszy poziom nauki, jest po prostu żenujący:o. Dobrze ktoś ci wyżej napisał, po technikum ekonomicznym, masz średnie medyczne:D🖐️))

Gość ppppppppppooll
tylko problem polega na tym, ze oblalam mature z matmy, z tego co wiem matura jest potrzebna tylko na studiach, myslicie ze warto jest tam mimo wszystko wyslac swoje cv?

Gość ppppppppppooll
?

Gość ppppppppppooll
uppppp

Gość pdoajoijfaof
tak warto wysłać CV. Oczywiście że warto, lepiej spróbować , najwyżej Cię nie zaproszą na rozmowę, nic przecież nie tracisz! A jak nie będziesz próbować to praca sama nie zapuka do drzwi.. Aha i jeszcze jedno, tak do wiadomości. Skoro skończyłaś szkołę średnią (technikum) to mimo oblania matury MASZ średnie wykształcenie. Nie masz tylko matury - czyli nie możesz iść na studia. Popatrz na świadectwo ukończenia szkoły - tam zapewne jest napisane że masz wykształcenie średnie.

Gość matko Boska...
A co ma matura do twojego wykształcenia średniego?:o W cv nie wpisujesz, że nie masz matury, bo to nikogo nie interesuje! Masz średnie ekonomiczne? -Masz! I tyle!