Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem chyba jakas inna.....!

Nie wiem kto to Mucha czy ksiadz Natanek.

Polecane posty

Czy wy sledzicie te wszystkie newsy plotkarskie codzienne? Czuje sie wyalienowana ale serio nie wiem, kto to ta Mucha i inne..i nie bardzo mnie to obchodzi. Dziwna jestem?

Gość vgnfgn
skoro nie wiesz kto to Mucha, ta skad wiesz o jej istnieniu?

bo lata i robi bzzzzzzzzz

Gość manio ciekawski
Bardzo ładnie. Domyślam się, że masz inne zainteresowania. W takim razie, co wiesz i o kim, o czym?

podszyw bo widze jakies tytuly newsow typu Mucha w ciazy...... Mucha ma nowe ubrania... ale nigdy tam nie wlaze, nei doczytuje, nie rozumiem,jak kogos to moze ciekawic???? kto to do cholery jest..?

Gość tryb zaprzerzły
Mucha to minister sportu, wstyd żeby tego nie wiedzieć!

i w ciazy teraz?

Gość manio ciekawski
Kto to jest? Taka cwana dziewucha o przeciętnej urodzie, która wywąchała, że na obnażaniu się ze swoim życiem osobistym, może zarobić duże pieniądze. Ale nie mów, że nie wiesz, kto to jest Kinga Rusin? :classic_cool:

nieee Anna Maria Mucha (ur. 26 kwietnia 1980 w Warszawie) polska aktorka, a także osobowość telewizyjna. chodzi mi o to, co nas obchodza ich zycia i plotki, mamy swoje, a media nogami i butami na pierwszych stronach trabia o tych pierdolach

pewnie tez aktorka?

Gość manio ciekawski
Mucha, minister sportu, to inna Mucha. Jak wiadomo much jest mnóstwo, szczególnie w pobliżu gówna, jakim jest poklask durnej gawiedzi i skorumpowana władza. Ta minister, to też cwaniara i tępa picz.

ja znam jakies stare celebryty, G.Kownacka, P.Fraczaka, Gorniak, Kukulska.. a tych nowych od lat to nie znam nie sledze i czuje sie jakas inna, bo wszyscy o tym gadaja:O dodam ze mam 24 lata...

Gość manio ciekawski
Jestem Nie znasz się na ludziach. Podstawowe ludzkie zainteresowanie, to życie sąsiadów, potem życie sławnych i bogatych. Po prostu ludzie uwielbiają żyć życiem innych. Plotkować, nawzajem się powiadamiać, bulwersować się, wyśmiewać, pałać świętym oburzeniem i tak dalej. Taka jest ludzka natura. Nie wszyscy tacy są, ale pewnie większość tak i tego nie można zmienić i nie ma co sobie tym zawracać głowy.

Gość manio ciekawski
O przepraszam. Gabriela Kownacka, to była dobra aktorka. Fakt, że powszechnie znana była w ostatnich latach z jednego serialu, nie zmienia faktu, że była profesjonalną aktorką i inteligentną kobietą, która nie żyła rolą w jednym serialu.

No ale czy to nie bez sensu? Jeszcze jakby ta mucha czy inna cos osiagnely...z czego one sa znane? z podrzednych seriali lub sezonowych piosenek o milosci??? za pare lat swiat o nich zapomni i bedzie plotkowac o innych... Nie ogladam TV, mam swoje hobby, prace, i jakos totalnie mam w dupie co tam mucha czy inna robi, wole poczytac ksiazke niz newsy, nie rozumiem jak mozna sie tym interesowac i czemu media nas tym karmia.... :O:O:O:O

Ja lubilam Kownacka, nie mowie,ze byla zla, po prostu tamtych znalam ale nie dlatego, ze kownacka kupila nowe buty czy byla w ciazy,... a te newsy teraz sa tlyko o tym!!!!!!!!

Gość bmkhiyu
to jest krew z krwi

Gość manio ciekawski
Zgadzam się z Tobą. Jak ktoś powiedział, współczesne gwiazdy, słusznie nazwane celebrytami, są znane z tego, że są znane. Zwróć uwagę, że lat jeszcze lat temu 10, 15 i oczywiście więcej, gdy nastolatka mówiła, że chce być sławna, to od razu dodawała, że chce być aktorką, piosenkarką, niechby i modelką chociaż w gruncie rzeczy to zajęcie bez wartości w porównaniu do aktorstwa. Teraz często mówią, że chcą być gwiazdami i koniec. Nie kojarzą sławy, zarabiania wielkich pieniędzy z konkretną pracą, talentem, tylko z BYCIEM ZAUWAŻANYM. Nie ma się co dziwić, bo media lansują właśnie takie gwiazdy, przeciętnych ludzi żądnych sławy a jednocześnie nie potrafiących niczego, poza bulwersowaniem i skandalizowaniem. Big Brother, to był przełom na całym świecie. Ludzie z ulicy, bez żadnych talentów, umiejętności z dnia na dzień, stali się sławni. Ten sposób na sławę, stał się wzorem dla nastolatków. Internet temu sprzyja. W ogóle jesteśmy powierzchowni, próżni i łatwo ulegający manipulacjom. Oczywiście nie wszyscy ale w całej masie tak właśnie się przedstawiamy i nie ma na to rady. Trzeba żyć swoim życiem i mieć to w dupie.

Gość eeeeeeeeeeeeeea.....!
zgadzam sie z m.ciekawskim.