pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 31, 2012 bo se chce zamówić, a dawno tego nie robiłam i nie wiem. pamiętam tylko, że z dagrasso była chooynia po całości :O więc co Wy zamawiacie zwykle? tzn skąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość desca 529630 Napisano Styczeń 31, 2012 pizza hut, jeśli masz tam we wsi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjjjolkiiia Napisano Styczeń 31, 2012 ale jakie miasto> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uauauauauaua Napisano Styczeń 31, 2012 teraz w pizzy hut jest promocja, że mozna jeść do woli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hrabina Zdzisława z Bogdańca Napisano Styczeń 31, 2012 nie jadam pizzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka_w_szpileczkach90 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Ja zamawiałam różnie,niekoniecznie w "sieciówkach",najbardziej lubię z kurczakiem,ananasem i czili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jelito Napisano Styczeń 31, 2012 Zamów chińskie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 31, 2012 miasto jest duże i raczej wszystko się znajdzie to mówicie że picza hat? obadam sę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 31, 2012 właśnie, że chińskie to mi się znudziło już i mam ochotę na pizzę. więc nie mówi mi co mam zamawiać tylko skąd. bo zara się wkurvie i bedzie po miłej rozmowie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfghnjm,./ Napisano Styczeń 31, 2012 Sama zrób. Ja robię pyszną. Co weekend mam tłumy u siebie. Robię 6-7 sztuk dziennie w weekend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiądz proboszcz z Pcimia Napisano Styczeń 31, 2012 galak pizza od jachasia kurva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaggggggggggggga Napisano Styczeń 31, 2012 Biesiadowo. Jeśli oczywiście masz w swojej wsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 31, 2012 a bo mi się chce teraz robić pizze :D oszalałaś. poza tym jak to jest, że ja pytam która najlepsza, a Wy jak zwykle swoje. nie moge z Wami wyczymić trzasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość popopfdds Napisano Styczeń 31, 2012 pizzerie Poznań: -margaritta -Girasolle -millenium -volano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tryb zaprzerzły Napisano Styczeń 31, 2012 z macdonalda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trurturt Napisano Styczeń 31, 2012 gdzie byś nie zamówiła i tak dostaniesz ślinę i spiłowane paznokcie w gratisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaggggggggggggga Napisano Styczeń 31, 2012 toć piszę Ci jak krowie na rowie: Biesiadowo; chyba, że nie ma u Ciebie. Ale u nich pizza jest dobra und motzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 31, 2012 dobra zamówię se z dagrasso bo ta choojnia to jednak z dominium była dziękuję za uwagę i podawane propozycje, cóż ja bym bez Was tempe chooye zrobiła :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 31, 2012 no właśnie chyba tego Biesiadowa u mnie nie ma :) ale dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Styczeń 31, 2012 da Grasso na przykład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nosem w kałuże Napisano Styczeń 31, 2012 z degrasso jest dobra . http://www.youtube.com/watch?v=m8gtdC6-Z14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fruttis999 0 Napisano Listopad 6, 2012 ciężko powiedzieć, która najlepsza, ale mnie najbardziej odpowiada Dominium, mają spory wybór, a poza tym często jakieś fajne promocje, w wielu miastach jest więc łatwy dostęp. Owszem można sobie zrobić samemu, ale nie zawsze się chce i nie zawsze się udaje, ja przy robieniu pizzy niestety mam największy problem z ciastem, za grube mi wychodzi, a jak sobie zamówię to ta grubość ciasta jest odpowiednia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furgonetka 0 Napisano Listopad 6, 2012 dominium? oni tam maja pizze mala, co u nich nazywa się duża za 4o zł!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiep Napisano Listopad 6, 2012 zamów se kuraka z rożna tępa dzido a nie pizze bo przytyjesz od tego ciasta w okolicach dupełłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO12358 Napisano Listopad 6, 2012 PŚP już pewnie wybrała - 10 miesięcy temu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mogła się długo wahać Napisano Listopad 6, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO12358 Napisano Listopad 6, 2012 Znając PŚP, to pewnie obok siebie położyła foldery reklamowe upatrzonych pizzerii, schlała się i wybrała ten, na którym zasnęła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdravviam środkowym paIcem Napisano Listopad 6, 2012 a dziękuję, zdecydowałam się na da grasso zaraz rozpocznę konsumpcję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja! 0 Napisano Listopad 6, 2012 albo zapomniala ze miala zamowić pizze , lub też...trzymała garśc ulotek ktore znalazla w euroskrzyncei...i mętny wzrok pokierował nie tam gdzie trzeba i zamowila pranie dywanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdravviam środkowym paIcem Napisano Listopad 6, 2012 zamówiłam pranie dywanów, ale tych ze ściany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach