Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Killme

Humory 14 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość Killme

Syn za parę dni skończy 14 miesięcy do tej pory, był wesołym dzieckiem Niestety od paru dni przechodzi sam siebie, jak tylko czegoś mu się zabroni,lub weźmie coś czego nie może mieć wpada w histerie, krzyczy, płacze czasami gryzie lub uderza głową w podłogę. Nie wiem sama już co robić, nie mam zamiaru pozwalać mu na wszystko,ale też nie chcę żeby wyrósł na nierozwydrzonego dzieciaka, który nikogo nie słucha. Czy to jakiś okres buntu i po prostu samo przejdzie czy mam się już martwić?

Gość Killme
Ja staram się ignorować jego "napady" sadzam go łóżeczka lub jego krzesełku, ale mało to daje. Jest uparty jak osioł!

No moj ma 12 , 5 . Jak np chce mi cos zabierac , czy robic cos nie dozwolnego i sie drze wije to go odkładam i kładę na podłogę i sie drze jak oszalały, wali głową , i kilka minut /sekund i mu mija jak reką odjął. rekord 10 minut , teraz coraz mniej

mój za tydzień skończy 14 miesięcy i od 2 tygodni jakos jest nie do zniesienia...oczywiscie jak wszystko jest po jego myśli to jest cudowny ale wystarczy że cos mu nie wyjdzie, i nawet nie chodzi o zakazane rzeczy ale np o to że nie moze przejechac ciężarówką za próg do drugiego pokoju albo że kot siedzi na lodówce:P to dostaje histerii, oczywiście nie krzyczymy na niego i raczej staramy się odwracać uwagę, ale już jesteśmy psychicznie zmęczeni, ale ja myśle że jemu nudnow domu po prostu, bo jak gdzies idziemy to jest cudownie grzeczny.... niech się skończy ta zima:(:(

jaheira masz racje z tym domem. Jak ostatnio na granicy zalamania ubralam go i poszlismy na dwor przed dom bez wozka to najszczesliwsze dziecko swiata i spokojny i wogole