Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iscnatargi czy nie

Iść na targi ślubne czy nie? Pomocy

Polecane posty

Gość _królowa śniegu
Ja byłam w tym roku na targach ślubnych w Poznaniu i szczerze mówiąc wszystko co jest napisane w artykule się sprawdziło. Tona ulotek, większość powtarzających się, pokaz mody ślubnej który w ogóle mnie nie zachwycił, tłumy ludzi - do niektórych stoisk nie dało się dopchać... ulotki owszem przejrzałam ale nawet przez myśl mi nie przeszło żeby z którąś z firm się skontaktować. Orkiestra, sala restauracyjna, fotograf - wszystko co już wybrałam to było raczej z poleceń od znajomych, i ofert tych firm na targach nie było... ale jak chcesz to możesz się przejść nic nie tracisz. Pozdrawiam

Gość Prawda24125
Potwierdzam, Zdecydowałam się na targi, I nic z nich nie wyniosłam poza ulotkami. Które zaraz trafiły do kosza

Gość ulotki
Ja z ulotek z targów dużo skorzystałam , dzięki nim zaoszczędziłam na wydatkach ponad tysiąc złotych

Gość Dreamed I was an eskimo
Idź na zaś, od razu na rozwodowe.

Gość A masz takie tam
Ale w jaki sposób skorzystałaś? I powiedz jak zaoszczędziłaś? Bo jedyne co mi przychodzi do głowy to nabrać się na napis z tą ulotką 10 % taniej.

Gość oszczędności
Przede wszystkim na spokojnie przejrzeć ulotki i na początek odrzucić te, które nas nie dotyczą. My nie mieliśmy fotografa, samochodu i obrączek i na tym się skupiliśmy. Bardzo zainteresoała nas też oferta fajerwerków i dzięki ogłoszeniu jednej z firm zaoszczędziliśmy kilkaset złotych wcześniej mieliśmy na oku firmę , która oferowała pokaz za grubo ponad 1000zł a dzięki ofercie mamy kilka stówek kiezeni. Kolejna sprawa to fotograf , wybraliśmy z ulotek kilka ofert, które nas zainteresowały i umówiliśmy się na spotkania , tutaj też zaoszczędziliśmy , dzięki ulotce mamy 200zł taniej za pakiet a jeszcze dogadaliśmy kilka gratisów , no i obrączki też dzięki ulotce 20% zniżki