Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleeee jestem zdenerwowaaana!

moje dziecko ma atak szału- płacze od 30 minut!

Polecane posty

Gość górolka
autorko mam nadzieje ze nie odebralas tej mojej wypowiedzi chamsko czy jakos podobnie, napisalam tak ogolnie bo przeciez widze ze szukasz tutaj jakiegos wsparcia czy rady... dziecko jak jest spiace a wybije sie ze spania bardzo ciezko jest uspokoic, wiem o tym z wlasnego doswiadczenia. tymbardziej ze nam zazwyczaj brakuje cierpliwosci gdy zacznie plakac bez konkretnego powodu i jak, mala juz usnela?

Nie,ale uspokaja się,już sie nie drze,wiec tatuś sobie radzi :) . Nie,nie odebrałam tego w jakiś zły sposób,dziękuję,ze starasz mi się pomóc,wesprzeć. Cieszę sie,że to maż ją dzisiaj położy,bo ja i tak dzisiaj bym jej nie uspokoiła,bo sama jestem zdenerwowoana,no i nie chciałabym na niej wylewac jakiś swoich frustracji,bo to nie ejst jej wina. Ona też moze mieć gorszy dzień.

Gość Bardzo możliwe że zajdziesz
Mój syn też dał koncert dzisiaj.Darł się niesamowicie!!wymuszał wymuszał a na końcu z tego wymuszania się porzygał.Myślałam że wyjdę z siebie!Najgorsze jest to że jak już wpadnie w szał to nie można nic przegadać.

Gość górolka
dobrze ze mozesz liczyc na meza masz racje, dzieci tez maja prawo do swoich humorkow :)

Myślałam,że mała tylko wczoraj ma jakiś atak płaczu,tymczasem dzisiaj od samego rana znowu wyje,wczoraj zasnęła o 2.30 w nocy!! i to padła od płaczu! A dzisiaj wstała już o 7 i tez jest marudna strasznie yhhh :O

No i dzisiaj znowu to samo. Poszła spać o 19.30,obudziła się o 20.15 i nie chce spać. Chciałam się nawet z nią położyć,chciałam żeby się wyciszyła,ale ona nie chce ani mnie ani męża. :( Co robić ?

niech mi ktoś coś doradzi,bo oszaaaleję!