Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa..

Spotykam się z instruktorem Nauki Jazdy

Polecane posty

Gość anonimowa..

Witam, poruszam ten temat ponieważ sama nie wiem co robić. Od września uczęszczałam na kurs Nauki jazdy ,który obecnie skonczylam. Mój instruktor odkąd Go poznalam , zawsze mi sie podobal , od pewnego czasu zaczął na mnie inaczej patrzeć, pisał częściej ,gdy odwiedzalam go na placu z kolezankami to mowil mi potem dlaczego nie przyszlam sama itp. Gdy juz zdałam egzamin spotkalismy sie w kilka osob aby oblac , troszke sie podpilam ,lecz wszystko pamietam, gdy odwozil mnie do domu mowil mi po drodze ze mu sie podobam itp pocałowal mnie,choc bronilam sie , podoba mi sie lecz nie chciaam zeby tego robil ,gdyz ma zone i male dzieci. Tym spotkaniem calkowicie namieszal mi w glowie, spotkalismy sie za kilka dni sami zeby porozmawiac , przeprosil mnie za wszystko , mowil ze mu sie podobam, ze jakby nie to ze ma male dzieci to wyjechalibysmy razem , ze chce sie ze mna spotykac w tajemnicy itp, odradzalam mu to, ciagle przypominalam ze ma zone, dieci, ze nie jestem panienka na raz lub dwa i ze nie podoba mi sie ta sytuacja. Ale on nalegal i spotkalismy sie po raz kolejny, podczas tych spotkan do niczego wiecej nie dochodzi jak do drobnych pocalunków, nie zauwazylam tez aby nalegal na sex wrecz przeciwnie sam sie pilnuje i mowi ze nigdy nie chce mnie zranic, na ostatnim spotkaniu powiedzialam mu ze nie mozemy sie dalej spotykac bo mi szkoda jego dzieci wtedy on przytulil mnie mocno i powiedzial ze chce teraz umrzec bo przynajmiej zmarl by u mojego boku i oznajmij mi ze mnie kocha:( Efekt koncowy spotkania jest taki ze zdecydowalismy przerwac nasze spotkania zeby sprawy jego uczuciowe wrocily do normy .. ale on ciagle usiluje sie ze mna spotkac chocby w obecnosci moich znajomych ... ja jestem bardzo uczuciowa osoba i niestety czuje cos do niego , on tez twierdzi ze mnie kocha. Mam ogromny metlik w glowie , jak powinnam teraz postapic aby miec z nim kontakt ale nie wchodzic w zaden roman , zalezy mi na nim ale szkoda mi jego dzieci... co radzicie ?

Gość cfvgbhjknb
tez chodzilam na kurs. i chyba wszyscy instruktorzy podrywaja z nudow panienki. ale chyba lepiej sobie odpuscic skoro ma zone i dzieci , uwierz mi ze dzieci najbardziej ucierpia a ty bedziesz nosila pietno kobiety rozbijajacej zwiazki. powodzenia w podjeciu decyzji

Gość anonimowa..
Eh :( tak on sam mi mowil ze czesto tak dla zartów bajeuje laski , ale ze pierwszy raz cos takiego go spotkalo ze jak widzi smsa ode mnie to motylki ma w brzuchu , ja wiem ze to ensu nie ma ale tez nie potrafie o nim zapomniec i przestac sie spotykac z Nim :(

Gość cfvgbhjknb
powiem szczerze ze moj instruktor tez mi sie podobal. moze maja dlugi staz i rutyna wkradla sie w zycie. lepiej sie zastanow bo sa juz dzieci. ja moge pocieszyccie od siebie ze jestem zakochana tez w facecie ktory ma zone i 2 dzieci. i tez sobie cierpie po cichu. nieszczesny ten nasz los kobiet.

Gość anonimowa..
Oj to jestesmy w tej samej sytuacji :( Tak , ja sie właśnie solidnie zastanawiam nad tym wszystkim , przychodza chwile ze nabieram sil i chce to zakonczyc i wydaje mi sie ze dam rade, ale niestety szybko mijaja i wkracza bezsilnosc :( Mam z piątek z kolezanka isc tam do niego bo nas zapraszal na kawe , zobaczymy co bedzie wtedy mowil... eh masz racje ciężkie to życie Kobiet :(

Gość cfvgbhjknb
kiedys nawet pomyliłam drążek zmiany biegów z jego penisem. ale był ubaw :)

Gość anonimowa..
miałam podobnie, ale zamiast członka wzięłam do buzi drążek :(

Gość masz na imie dorota???
? jak tak to uważaj...

Gość anonimowa..
hehehe xD to ciekawie to musiało wyglądać i pewnie zadowoleni byli ;P

Gość anonimowa..
masz na imie dorota??? do kogo to pytanie ??

Gość cfvgbhjknb
nawet bardzo zabawnie, bo tych drążków było kilkadziesiąt. robiłam wtedy prawo jazdy na autobus...

Gość anonimowa..
;D Kobieta na autobus ??

Gość Van Zann
zdziwienie? u mnie na liniach autobusowych jeździ kilka kobiet. i niektóre to niezłe lalki.

Gość anonimowa..
nie, no wiem ,że Kobiety również jeżdza, aczkolwiek w moich rejonach bardzoo rzadko sie to spotyka, a można nawet powiedziec ,że nie ma kobiet prowadzących autobusy... ;]

Gość ale taka prawda
Jasne, po kilku spotkaniach Cie kocha-nie osmieszaj sie dziewczyno i daj sobie spokoj.. Widac koles niezle cie bajeruje-najlepszy ten tekst, ze chcialby umrzec :P Masakra. a Ty lykasz i cieszysz gebe, robisz sobie nadzieje. A prawda jest taka, ze koles okrecil sobie ciebie wokol palca, a to ze na razie seksu nie chcial-to wkrotce bedzie chcial. Zbajeruje cie i sama mu dasz. Ze sposobu w jaki piszesz, wnioskuje, ze mloda i naiwna gaska z Ciebie. Niby masz zasady-przeszkadza ci zona i dzieci-a dalej w to brniesz i analizujesz. Jesli bys miala zasady, to olalabys zonatego. Tyle w temacie.

Gość Connie....
a ja spotykam taka panią co prowadzi z jakimś różowym i sliniącym się krzykaczem o czterech kończynach. ona nazywa to dzieckiem, czy jakoś tak...

Gość masz na imie dorota???
do Ciebie autorko :)

Gość anonimowa..
nie qurwa... Władysław, cioto 🖐️

Dobry zawód dla figo fago. Sam na sam z dziewczyną, zawsze można położyć ręke razem na biegu itd., pogadać.

Gość anonimowa..
Słuchaj jesli nie potrafisz rozmawiać z ludzmi na spokojnie to nie wpierniczaj sie w dyskusje , bo tak naprawde to widac ze malo wiez o zyciu. Nie nzasz mnie i nie wiesz czy mam zasady czy nie. Jezeli dodajesz wpisy tylko po to by upokorzyc to daruj sobie , bo ludzie nie po to wpisuje swoje problemy i rozterki zeby takie jak Ty dobijały ! ja wiem ze to nie ma sensu i nie zamierzam w to brnąć i jakbys raczyła zauwazyc zapytalam "jak zakonczyc to aby do żadnego romansu nie doszlo , a znajomosc była miedzy nami jak miedzy nim ,a innymi kursantkami"

Gość anonimowa..
aa ponadto ta znajomość trwa juz 5 miesięcy , tyle że wcześniej nie spotykaliśmy sie prywatnie !

Gość anonimowa..
aa do osoby która pyta czy jestem Dorotą odpowiadam - Nie ;)

Gość niebieskakarolcia
Ale ja mam na imie Dorota - i co w zwiazku z tym? Tez mi sie podoba moj instruktor....

Gość niebieskakarolcia
Ja mam na imie Dorota i tez mi sie podoba moj instrukor, ale co w zwiazku z tym? Slyszalas o mnie?

Gość niebieskakarolcia
Ja mam na imie Dorota i tez mi sie podoba moj instrukor, ale co w zwiazku z tym? Slyszalas o mnie?

Gość anonimowa..
nie nie słyszałam,a powinnam ??

Gość anonimowa..
Dziewczyny, prosze nie żartujcie, na prawde zalezy mi na powaznej rozmowie ;(

Gość zona instruktora
Jesteś następna zdzira do kolekcji nie nie znajduje innych słów żeby to inaczej nazwac ,a on bez komentarza.