Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalalalalala

ILE LAT MA NOWY W MIESCIE?

Polecane posty

Poczytałem tego diabła rogatego nieco i faktycznie,szczególnie na temacie.Duchu cafe? Gdzie jesteś.Tam wybitnie jakies 6 osób zastepuje:)

Dobra ja spadam, ale Wy bawcie się dobrze. :) Tylko nie róbcie za bardzo koło pióra, bo niem zamiaru później stawać na rzęsach by to odkręcić :P :P 🖐️

Gość kukusiia
To Nowy ma 37 lat :( a ja myślałam, że jest to młody facet :(

Gość kukusiek
37 lat dopiero sie zycie zaczyna;Na razie jesteś w pieluszkach :D

Gość kukusiia
po stylu pisania i mądrości wypowiedzi dawałam mu tak.. ok. 22 lat. A tu starszy Pan i chce mu się tutaj z młodymi nawijać hmm

Gość kukusiek
Tu są starsi 2 razy od Nowego a umysł mają nieadelwatny do lat i tak sie łapiecie na to:P:D

Gość policykl
37 lat to najlepszy wiek do sexu ale dla KOBIETY. facet to już niestety z górki :(

Gość policykl
zresztą Nowy na jakimś temcie niedawno pisał, że już traci wigor :(

Gość policykl
Niemożliwe. Wtedy kobiecie spada poziom hormonów, ma suchą pochwę i zaczynają się choroby. Brak ochronnych estrogenów

Gość policykl
a młodsi na 50 latkę nie polecą. Chyba tylko żigolaki

Może i z "górki" :D Ale jakoś na tę górę trzeba było wejść. :P Niesamowite uczucie jak na wszystkich i wszystko można popatrzyć sobie z góry. :D No.... do tego trzeba mieć swoje lata. :D

Haha, ja juz prawie u progu "najlepszego wieku" dla kobiety i jakoś wiatru w żaglach jeszcze nie czuję, ani nigdzie indziej :) I gdzie jest pies pogrzebany? Tak tu sobie zajrzałam przed snem, bo mnie ten Nowy lubi jakoś przycinac od czasu do czasu a nie mam pojęcia z jakiego powodu. Zatem uderzam w stół :)

... ale nożyce się nie odezwą foxy lady. :D Nie starczy mi inteligencji, by prowadzić z Tobą otwartej dyskusji. :) A że lubię zaczepiać inteligentne, dlatego możesz odczuwać pewne próby zaczepek, które raczej nie są szkodliwe i nie spowodują że popadniesz w obłąkanie :P 🖐️

Gość Aaron Bucholtz
Mozesz spokojnie spać lady_foxy

Ojtam, starczy to jest uwiąd a Tobie to zupełnie nie doskwiera :) Jak coś tam masz to dawaj, chetnie potestuję ile mi do obłąkania brak. Ponoć jestem zakompleksiona i gebą braki fizyczne nadrabiam, więc może jak sie zaczepi paluchem jakiś czulszy punkt to łatwo pójdzie mnie w kaftanik ubrać ;)

Sęk w tym że na Ciebie nitz nie mam Foxy Lady. :( Chodzisz sobie po forume jak dumna pani. :) Zero słabości, żadnych wad, prawie jakbyś była z kamienia. :D trudno kogoś takiego tak po prostu "powyzywać" :P Lecąc po schematach, zaraz zgasisz mnie ciętą ripostą i tak się skończy moja kariera. Na Ciebie potrzeba większej wyobraźni. :P :P

Gość perpon
no i wyszło szydło z worka że jesteś dziadełe :o pora dorosnąć Nowy