Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlotyppierscionek

KTORY PIERSCIONEK ZARECZYNOWY WYBRAC ?

Polecane posty

Gość zlotyppierscionek

http://www.sklepjubilerski.com/d/jg1043_honeydark,pierscionek-zloty-z-brylantem-029ct-si-koloru-honey-dark-oraz-brylantami-002ct-si2h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-3-3g http://www.sklepjubilerski.com/d/jg162br_green_Si,pierscionek-z-zoltego-zlota-z-brylantem-0-29ct-si2green-oraz-brylantami-0-18ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-2-2g http://www.sklepjubilerski.com/d/P15044zr,pierscionek-zloty-z-brylantem-025ct-si1pink-i-brylantami-016ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa15g prawde mowiac to juz wiem ktory kupie ale chcialbym jeszcze zasiegnac rady kogos totalnie z zewnatrz, ktory robi na was najwieksze wrazenie ? koszty niestety ograniczone a szkoda.. tak wiec czekam na opinie i dziekuje z gory za wypowiedzi

Gość twoja mmmm
3

Gość maturks4
Jak dla mnie, to tylko ten z zielonym!

Gość malakotka
Dotrwacie chyba do ślubu? To zastanów się, jakie będziesz kupować obrączki. Żeby nie było tak, że pierścionek żółty, a obrączki białe

Gość trffrd
Jak dla mnie wszystkie sa ladne, ale 3 chyba najlepszy :)

Gość zlotyppierscionek
biale zloto oodpada, moja kobieta woli bardziej klasyczne swiecidelka a nie takie ktore sa teraz na "topie"

Gość pozyczyc od kogos, po slubie
Najbardziej klasyczny bylby pierscionek z jednym kamieniem. Taki typowo zareczynowy i chyba wiekszosc kobiet o takim marzy.

Gość zlotyppierscionek
zalezy dla kogo, zolte jest ponadczasowe klasyczne, biale wyglada jak srebro

Gość zlotyppierscionek
niestety mylisz się, ale trwaj w błogiej nieswiadomosci

Gość zdecydowanie???
Mi najbardziej podoba sie 1, ale to kwestia gustu. Lepiej napisz ktory wybrales.

Gość zlotyppierscionek
wybralem nr 2 ale teraz zaczynam sie zastanawiac czy nie rozejrzec sie za czyms z jednym brylanten jak ktos wczesniej polecil a czy 5 tys na taki pierscionek to dobra kwota czy troche za malo ?

Gość zlotyppierscionek
ona wlasnie lubi klasyke, troche jakby retro, zawsze zachwyca sie jakąs bizuteria po prababci

Gość siaaaaaaaaś
Ja to bym chciała coś takiego: http://www.sklepjubilerski.com/d/bj128r,pierscionek-z-bialego-zlota-z-cyrkoniami-proba-585-masa-3g Srać na brylanty, chciałabym żeby po prostu był ładny. A z tych 3 które wybrałeś ten 3 jest chyba najbardziej możliwy

Gość zdecydowanie???
To teraz zastanow sie czy bedzie praktyczny i naprzyklad nie bedzie zaciagal ubran. A z tym pytaniem o cene to kpisz sobie chyba?

Gość zdecydowanie???
I jak dziewczyna lubi klasyke i retro to 2 w zaden sposob nie jest ani klasyczna ani retro. Jest ladnym, odrobinke przeslodzonym pierscionkiem zareczynowym. I cen jest nieistotna, dla mnie, nie wiem jak dla Twojej kobiety.

Gość zlotyppierscionek
moja matula zawsze mi kładła do głowy ze na zareczynowy muszą byc conajmniej dwie wypłaty

Gość zlotyppierscionek
bialego zlota nawet pod uwage nie biore

Gość zdecydowanie???
biale zloto jest do niczego. Kazdy pomysli, ze to po prostu srebro. A to nie wiedzialam, ze pierscionek zareczynowy nosi sie po to by inni widzieli, ze to zloto. Co innego gdy sie bialego zlota nie lubi, co innego gdy sie go nie nosi bo co ludzie pomysla. A cena pierscionka tak naprawde nie jest istotna wazne co symbolizuje.