Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alleee laskaaaaaa

Wredna, wyleniała, zazdrosna małpiszonica

Polecane posty

Gość alleee laskaaaaaa

Witam Was drogie dziewczęta (i chłopcy) Zacznę od tego że pracuje miedzy samymi facetami. Napisze nieskormnie że jestem ładna, zadbana, lubie dobrze się ubrać, zawszę dobrze pachnę ale to nie jest kwestia chęci przypodobania się facetom, tylko taka poprostu jestem! nie znoszę pustych dziewuch i nigdy nie traktowałam nikogo z góry. Nie dawno zatrudnili na moja sekcję nową dziewczynę. Gdy przyszła do pracy, była zwykła cichą szarą myszką w bluzie z kapturem i bez makijazu. Po paru dniach zaczęła robić z siebie Wampa, i jak się dowiaduję od innych po to żeby pokazać mi że jest lepsza odemnie, obgaduje mnie do moich kolegów z pracy i na siłe probuje przeciwstawić wszystkich przeciwko mnie, dlaczego? Bo jest zazdrosna? Poaza tym, ciągle gada o sexie, a raz nawet przyniosła wibrator do pracy żeby pokazać chłopakom... czy to ja przesadzam czy to ona jest nienormalna?A ja na początku staralam się jej wszystko pokazać, oprowadzic ją i starałam się by czuła się dobrze w nowym miejscu. Co ja mam z nią zrobić? Zabić? Mam na to ochotę... poradzcie, bo mój mąz ma już dosyć słuchania o tej wywłoce. Pozdrawiam