Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyghbghnb

Mja historia - krótko, zwięźle i nie wiem na co licze

Polecane posty

Gość tyghbghnb

Przeczytajcie - proszę. Dzisiaj sądny dzień. Kolejna praca w której zaproponowano mi um. zlecenie bez ubezpieczenia z podkreśleniem "z miesiąca na miesiąc", po już 2 miesiącach przepracowanych bez ubezpieczenia. Pracowałam już w kilku miejscach i za każdym razem otrzymywałam jakieś zapewnienia, jakieś obietnce i potem to samo. Śmieciowa umowa. W wcześniejszej firmie nie dostałam um. w ogóle. Jestem sfrustrowana. Przyznaje. Pokłóciłam się z niedoszłym chłopakiem bo nie potrafiłam się otworzyć i w końcu miał mnie dość, zwymyślał mnie, ze się nim bawię - ja nie omieszkałam nie odpowiedziedzieć, ale to przeciez nieprawda z tym co napisał. Mieszkam z osobą w podeszłym wieku - jest b.kapryśna przez co jestem zamknięta w pokoju bo inaczej są afery. Nie mam dokąd pójść, nie chcę dzwonić do przyjaciół, bo odkąd pamiętam narzekałam im, że nie mogę znaleźć "odpowiedniego kandydata" na chłopaka, bo jeden patologia, jeden taki, inny w ogóle kobieciarz sam się zabawił i odrzucił, teraz inni mają już rodziny, nie narzekają tak jak ja - tak mi się wydaje, a ja jestem sama i nie chcąc ich obarczać swoimi sprawami, jednocześnie nie wychylając się z pokoju wariuje. Są jeszcze inne kwestie które mnie bolą, coś się wali, ale nie opiszę tego tutaj ale.. Co mam zrobić, bo powiedziałam szefostwu że nie chcę takiej umowy i mamy rozmawiać jutro. Nie mam już wsparcia, brak mi sił, czuje jakbym się już łamała. Może narzuciłam sobie za wysokie progi-to już nie ważne, bo już się jąkam nie raz jak mówię, albo łzy same napływają mi do oczu jak chcę coś powiedzieć komuś. Po prostu wszystko jest we mnie ściśnięte, cały ból, emocje. Wydaje mi się, że już nikomu nie ufam, nie próbuje nawet, pozrywałam kontakty - utrzymuję je tylko z kilkoma osobami. Wszyscy na około oszukują - nawet baba w sklepie obuwniczym - byle sprzedać. Już nie wiem nawet o czym pisze i nie wiem czego tu szukam