Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elefant

Zbliżają się WALENTYNKI

Polecane posty

Gość elefant

Czy macie jakieś ciekawe pomysły na prezent dla chłopaka? Nie koniecznie musi to być materialna rzecz, może jakaś bardziej oryginalna niespodzianka? Dodam, że jesteśmy ze sobą stosunkowo od niedawna (2msc). Proszę o jakieś sugestie na poziomie ;D

Gość elefant
.... załamka

Gość fajny topicc
tomik wierszy np. erotyków Anny Świrszczyńskiej?

Gość elefant
czytalas/les to? jakie wrazenia? warto?

Gość fajny topicc
to chyba była sugestia na poziomie?

Gość fajny topicc
czytalam , piekne , zmysłowe wiersze o miłości kobiety do mezczyzny....

Gość elefant
tak, dziekuje ;) wiesz wkurzaja mnie typki, ktorzy wciaz wala teksty typu: daj dupy... ;/

Gość fajny topicc
oto próbka: *Fascynacja Tajemniczy jak swoje własne wnętrzności świecisz nie zachodząc na niebie mojego zachwytu. *Jak język dzikiego kota Nasza miłość jest ostra jak język dzikiego kota. Kochamy się w hamaku ognia, w słonecznych wnętrznościach słońca. Kochamy się jak dwa drapieżne ptaki w gnieździe chwili elektrycznej. Kochamy się milcząc. z tomiku "Jestem babą!"

Gość fajny topicc
niestety pełno takich na tym forum...

Gość elefant
kurcze, naprawdę świetne ! ;) nigdy wcześniej o niej nie słyszałam ;] pomyśle nad tym, choć raczej mój chłopak z poezja ma niewiele wspólnego. Ale jednak jeśli chodzi o teksty piosenek to bardzo się w nie wdraża i analizuje-słucha hip-hopu.

Gość fajny topicc
hmm... to jest taki zepsol Buldog ktoray śpiewa poezje śpiewana , ale w oryginalnych aranżacjach ktore sa mieszankami roznych gatunkow w tym i hip-hopu... Wydali płyte pt "chrystus Miasta:....Głównie sa to wiersze Tuwima , ale w sumie nie milosne raczej..

jak ja bym dostala tomik poezji to chyba by robil za podstawke pod kawe.. dostalam kiedys miska, oddalam go na akcje charytywne. najlepiej to bym chciala zeby mi ktos cos ugotowal, ciasto zrobil, domyslam sie ze facet ma podobnie.

Gość fajny topicc
to źle ci wyglada....wczesniej proponowalam wiersze Świrszczyńskiej , i co ją też reklamuje? pfff....

Gość elefant
żadna reklama, dzięki za sugestie ;) jesli nawet nie skorzystam z tego na tę okazję, to sama na pewno przesłucham ;)

Gość fajny topicc
przez wiekszosć ??! O ile nie kazdy czyta poezje filozoficzna czy patriotyczna to milosną dużo ludzi czyta....

Gość elefant
ojjjj ! jeść to on kocha !! I akurat wtedy będzie u mnie na dłużej, więc może faktycznie jakąś ucztę przygotuję ;]

mowie ci najlepszy prezent to kolacja, taka z przystawka i deserem w pucharkach albo ozdobionym ciastem. jakos ciezko mi wyobrazic sobie inny prezent odpowiedni na taka okazje dla faceta. ja wiem jak reaguje na miski i karteczki i pewnie wiekszosc facetow tak samo ma. no chyba ze twoj typ lubi sie rozczulac.

Gość elefant
też tak sądzę, a szczególnie młodzi dwudziestolatkowie ;D

Gość elefant
nie on raczej nie z tych, zeby wręczać sobie kolorowe pocztówki ;D jedzenie dla niego to sama radość ;] usiadziemy sobie przy swieczkach, zjemy, moze jakies winko i masażyk? ;) przyjemna wizja

Gość elefant
super ;) no to mam plan. Teraz jeszcze wymyślic jakies pyszne, malo skomplikowane danie i będzie super ;] tylko najgorsze jest to, ze bedzie u mnie cały dzień, więc pewnie podpatrzy, że cos tam dla niego szykuję...

Gość elefant
no fakt ;) on pewnie też coś tam wymyśli, więc nudzić się nie bedziemy ;) Dzięki za pomoc !

Gość sasssssssssssssssssss
rzadko który facet ucieszy się z poezji....