Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meluzynusiaczusia

emilka i bartek z pierwszej milosci, co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość 123ela143
nooo bartek i emilka = milosc

Gość prowokokokocja
Eh mi sie zdaje, ze bartek bedzie z wiktoria a emilka zostanie sama.. chcialbym zeby bartek byl z emilka i zeby cos ciekawego im sie przydarzylo;p

Gość a marysia zostanie sama bo
Hubert zostanie postrzelony :O

Gość prowokokokocja
marysi nie lubie;p patryk byl najlepszy

Gość Bartkowa
@ruhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Dobra, nie odszczekuj, I don't really care:classic_cool: "No chodziło mi o Roberta,a chyba Bobek to jego ksywa z dzieciństwa." ale, że Roberta czy aktora go grającego? :classic_cool: Aha, to fajną ksywkę ma :classic_cool: "Czy ja wiem czy taki z niego kenik? Mnie sie Zac Efron kojarzy z Kenem" Zaca Efrona lepiej w to nie mieszajmy, i tak już chłopina dostał po głowie za 'High school musical' :classic_cool:🖐️ " "A ten Robert, to mi trochę Edwarda ze zmierzchu przypomina, nie pytajcie dlaczego" dlaczego?" Napisałam, żeby nikt nie pytał dlaczego, bo...sama nie wiem dlaczego. :D Jakoś tak ogólnie mi go przypomina, wiem, że to dziwne :classic_cool: Ja często mam dziwne skojarzenia. Może z tej idealnie ułożonej (choć pozującej na taką prosto z łóżka) fryzury :classic_cool: Oczywiście Robercik jest odrobinę ładniejszy od Pattinsonka :classic_cool: A ja ostatnio doszłam do wniosku, że odcinek PM bez Bartka, odcinkiem straconym. Niestety takich odcinków ostatnio bardzo dużo 😭 Np. dziś, siadam przed tv, napalam się (bo Emilka się pojawiła, myślę sobie - oho, zaraz będzie Bartuś), a tu nic, lipa, Bartusia nie ma i taka tendencja utrzymuje się do końca odcinka, co mnie niezmiernie wkoorwia, za każdym razem:( :classic_cool:

Gość bartek i emilka zawsze jakoś
mi do siebie pasowali, ale zdziwilam się, ze scenarzysci zdecydowali zeby ich połączyć :) Ale baardzo mnie to cieszy:)

Gość elelelelelelelelelele
czy emilka i bartek wystepuja razem w nowej czolowce? widzial ktos juz ja?

Gość no właśnie występują razem?
juz marzec a nowej czołówki jak nie było tak nie ma :O:(😠

niech nam ktos da nowa czolowke!!

Gość czytalam na fb ze dopiero
pod koniec marca ma byc nowa czolowka;/ maja tempo, nie ma co...

Gość pozostaje nam miec nadzieje
ze jutro w zwiastunach na nastepny tydzien bedzie cos o nich... oby

kurde ja chce jakis rozwoj akcji. A nie patryk umiarl, hubert umrze, artur wyjechal. Emilce wyznal milosc bARTEK i nic sie dalej z tym nie dzieje... tylko ta wkurzajaca Ewa... buu

Gość dokładnie tak, jakaś akcja by
się przydała, 3 ostatnie odcinki maksymalnie mnie znudziły, prawie usnęłam. dla mnie ten serial nie istnieje bez Bartka, Patryka i Artura (Pawła jakoś nie lubię za bardzo:/ Chociaż bez Majeczki jest możliwy do zniesienia...)

Wlasnie! Bartek, patryk i Artur to jest idealne trio:) najfajniejsi bohaterowie!! w ogole polubilam emilke w momencie gdy pojawil sie patryk i sie nia zainteresowal;) chlopaki wymiataja

Bu!! ale mnie ta Ewa wkurza!! Nie mam nic do dziewczyny grajacej bo zapewne ma talent. Ale sama jej bohaterka jest do bani!! Sabina dzis to idealnie podumowala!! I co sie dzieje w tym je**** wadlewie>? jakies rysie policjanty wiktorie co to ma byc;o? gdzie emilka i bartek a nawet ten mirek maly!! to o nich byl ten serial, przynajmniej motywy wadlewskie!! Nie zdziwie sie jak emilia i bartek znikna z czolowki a na ich miejsce wskoczy witoria florkowa i rysiek

Gość ja też polubiłam Emilkę jak
była z Patrykiem. a myślę też, że z Bartkiem prędzej czy później będzie.

Gość jasne, przecież bylo widac ze
mają się ku sobie:)

bedzie pewnie gdzies w maju;p

kiedy bedzie wiecej emilki i bartka? niech artur i kinga wracaja szybko

kinga niech spierdala za ocean z tym konskim ryłem zebym jej nie ogladala popierdolona krzykaczka, jak ja nienawidze takich ludz, maryche tez by mogli postrzelic bo ma ryj jak by ja owsik w dupe gryzl ( hahahahahaha to wymyslil mój facet) reszta jest spoko,

hehe zes podsumowala;ppppp

Gość meleleleellelellelelele
hmmm no cos nie ma tej emilki i bartka.. chyba tworcy uwazaja, ze patrzenie na ewe, ole i sabine jest ciekawsze;p

pierwsza miłość bez kitu robi sie nudna...taki flaki w oleju ze masakra!! jeszcze troche tej nudy i stracą mnie(zawziętego widza) hehe

Gość takajakajataka
a dajcie spokoj... dowalili mlodych bohaterow i jeszcze ma sie pojawic siostra radka ponoc, heh. Ja wole tych starych

Gość meluzynusiaczusia
patrze, ze moj temat wciaz zywy;p

Gość Mikifreshhhhh
ja nie lubie Pawła zbyt ale fajnie by było jakby Marysia i Paweł wrócili do siebie bo nie mogę zdzierżyć tej Anny choć ostatnio ta żona Huberta mnie wkurzyła, taka przemądrzała pinda

Gość Mikifreshhhhh
ta Ewa też mnie wkurza w ogóle jakaś taka jak już chcieli by bohater sie zabujał i zostawił dla jakiejś Grażynę to mogli podstawić jakąś młodą, delikatną fajną kobiecą dziewczynę a nie taka chłopczyca ze śmietnika :D

Gość Mikifreshhhhh
aaa i czekam z niecierpliwością na pierwszy pocałunek Oli i Roberta :D kibicuje im!

Gość meluzynusiaczusia
Nawet mogli dac chlopczyce ale interesujaca... A Ewa jest strasznie wkurzajaca i dzika. Mogli dac fajna chlopczyce co cale zycie z chlopakami w gale kopala i tyle;p a nie kogos tak irytujacego

Gość meluzynusiaczusia
no nareszcie dzis bartek wystapil;p