Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misss1994

zapach cebuli !pomocy.

Polecane posty

Gość bfgbraaa
sprawdź jakie masz zioła w kuchni czy też tą cytrynę, możesz nią spłukiwac włosy [oczywiscie roztworem] drugiem sposobem któy mi się przypomniał to jest płukanka do włosów z czernej herbaty lub kawy [podobno wzmacnia włosy, dodaje blasku i zmniejsza przetłuszczanie] a kawa wiadomo że pochłania zapachy.. lepiej pachniec kawą niz cebula

spróbuje z kawą;p ssssssssssssssssssssssakana no niestety. komuś się strasznie nudzi. poprostu próbują sie jakoś dowartościowac czy jak sama nie wiem. ;p

Gość bfgbraaa
pewnie, nie ma co się przejmować takimi wpisami w uzupełnieniu poprzedniego posta dodam, że taką kawę czy herbatkę podać można później gościom - nic się nie zmarnuje!

Gość saamura
po co zakładasz dwa podobne tematy i to oba na ogólnym?

Gość bfgbraaa
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454611 dziewczyny tu piszą, że robią z fusami i peeling, myslę że pomogłoby to przy łupiezu. inny sposób na peeling[ja raz stosowałam i myślę że trochę drastyczne] to z 4 łyżki cukru wymieszane z szaponem [ja radical stosuję] i masaż skóry głowy. Należy zostawic to na kilka minut bo cukier po rozpuszczeniu ma działanie nawilżające; włosy były po tym takie puszyste jednak nastepnym razem zrobię własnie z tymi fusami, nie będzie ryzyka uszkodzenia włosów.

Gość bfgbraaa
najlepiej ricore, temperatura ok 85 stopni

Gość bfgbraaa
wystarczy płaska łyżeczka

a nie masz jakiejsc pachnacej odzywki do wlosow ? nalozyc, potrzymac z 10 min i moze cos da... pozniej wysuszyc/wywietrzyc wlosy suszarką ;)

Gość bfgbraaa
o tej temperaturze a ni gatunku nie pisalalm ;p co za swiry tu . zrób z 4 łyzek, na pól litrowy kubek i osącz ten napar na koniec, by rozcieńczyc i spłukac a fusy przed na peeling rozrób z szampponem.

Gość bfgbraaa
szamponem firmy SAMSON oczywiście

Dzięki... Karminowa - nie mam suszarki w domu, czy mogę włożyć głowę do mikrofalówki?