Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niachniaczek

jest tu ktos mieszkajacy we wloszech?

Polecane posty

jestem rasistka ale nie zwracam na nich uwagi zwisaja mi choc czesto sie zdarza ze sie przypierdalaja to udaje ze nie znam jezyka :D albo mowie ze mam faceta to odrazu daja sobie siana bylam z wlochem tydzien ale mnie denerwowal i go zostawilam za bardzo mi w dupe wlazil do pl nie ma do czego wracac

a uprawialas z nim seks? a ciapki to cie podrywali rozumiem. sorry za pytania, ale jestem ciekawy i nudzi mi sie.

nie uprawialam z nim seksu no zdaza sie ze ciapki podrywaja ale tak jak pisalam lepiej od nich trzymac sie z daleka szczerze to nie rozumie polek ktore zyja z nimi a jest tu wiele takich

znam a o wloszkach nic nie slyszalam bo z nimi nie trzymam raczej ich nie deportuja jak pisalam wczesniej tu bezprawie panuje

nie wiele moge powiedziec jedynie co to to ze jest kilka takich co juz wiele lat zyja z ciapatymi ale w ich prywatne zycie nie wchodze zreszta tutaj nikt o swoim zuciu prywatnym raczej nie opowiada inaczej pozniej wychodza rozne plotki

ale genralnie to uprawialas seks w lochami w czasie tych 6 lat? jak objawia sie to bezprawie? , mafie widac?

"niachniaczek jestem rasistka ale nie zwracam na nich uwagi zwisaja mi choc czesto sie zdarza ze sie przypie**alaja to udaje ze nie znam jezyka " pozostaje mi wspolczuc;( no ale rasistow i innych zboczen na tym swiecie nie brakuje