niachniaczek 0 Napisano Luty 1, 2012 jestem rasistka ale nie zwracam na nich uwagi zwisaja mi choc czesto sie zdarza ze sie przypierdalaja to udaje ze nie znam jezyka :D albo mowie ze mam faceta to odrazu daja sobie siana bylam z wlochem tydzien ale mnie denerwowal i go zostawilam za bardzo mi w dupe wlazil do pl nie ma do czego wracac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Luty 1, 2012 a uprawialas z nim seks? a ciapki to cie podrywali rozumiem. sorry za pytania, ale jestem ciekawy i nudzi mi sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niachniaczek 0 Napisano Luty 1, 2012 nie uprawialam z nim seksu no zdaza sie ze ciapki podrywaja ale tak jak pisalam lepiej od nich trzymac sie z daleka szczerze to nie rozumie polek ktore zyja z nimi a jest tu wiele takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Luty 1, 2012 a znasz takie? wloszki tez z nimi kreca? moze wrescie ich beda deportowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niachniaczek 0 Napisano Luty 1, 2012 znam a o wloszkach nic nie slyszalam bo z nimi nie trzymam raczej ich nie deportuja jak pisalam wczesniej tu bezprawie panuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Luty 1, 2012 to opiewiedz o tych polkach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niachniaczek 0 Napisano Luty 1, 2012 nie wiele moge powiedziec jedynie co to to ze jest kilka takich co juz wiele lat zyja z ciapatymi ale w ich prywatne zycie nie wchodze zreszta tutaj nikt o swoim zuciu prywatnym raczej nie opowiada inaczej pozniej wychodza rozne plotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Luty 1, 2012 ale genralnie to uprawialas seks w lochami w czasie tych 6 lat? jak objawia sie to bezprawie? , mafie widac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Luty 1, 2012 "niachniaczek jestem rasistka ale nie zwracam na nich uwagi zwisaja mi choc czesto sie zdarza ze sie przypie**alaja to udaje ze nie znam jezyka " pozostaje mi wspolczuc;( no ale rasistow i innych zboczen na tym swiecie nie brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach