Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dwudziecha1992

Mam 20 lat...

Polecane posty

Gość Dwudziecha1992

I nigdy nie bylam w zadnym zwiazku , nie mialam chłopaka. Nigdy. Czy to normalne czy cos ze mna jest nie tak?

Gość ja mam 24 lata
i tez nigdy nie bylem w zwiazku :)

Gość dziwna012345
wszystko z Tobą ok;)

Gość Dwudziecha1992
to znaczy nie martwie sie ze jeszcze nie znalazlam tego jedynego ,ale martwie sie ze nie mam zadnego doswiadczenia w sprawach damsko-meskich....a w tym wieku prawie kazdy juz jakies ma....I jak jakis chlopak umowi sie ze mna nie bede wiedziec jak sie zachowac na pierwszej randce etc... I to bedzie dziwnie wygladac bo w moim wieku prawie kazdy ma juz jakies relacje za sobą...

Mądry facet się z tego ucieszy, faceci lubią być pierwsi dla swojej dziewczyny we wszystkim. Jeśli ją poważnie traktują. A głupiego i tak nie chcesz.🖐️

Gość Dwudziecha1992
To znaczy wiem ,ze faceci ciesza sie jak dziewczyna jest dziewica ,ale posiadanie jakiegos tam doświadczenia w zwiazkach nie oznacza przeciez braku dziewictwa, jesli chodzilo sie np. z jakims chlopakiem pol roku i po pol roku sie zerwalo to jasne ze do niczego raczej nie doszlo....

Gość Dwudziecha1992
up up podnosze topic

Gość Dwudziecha1992
A czy jak w wieku 20-21 lat zakocham sie w kims to jest szansa ze to bedzie ten jedyny na zawsze, czy skoro to bedzie mój pierwszy zwiazek to raczej sie rozleci?

'jesli chodzilo sie np. z jakims chlopakiem pol roku i po pol roku sie zerwalo to jasne ze do niczego raczej nie doszlo....' chyba do kosciola

Gość Dwudziecha1992
Hehe ale jesteś dowcipna factorygirl - ale tak do kościoła również , bo tak sie składa ,że jestem wierząca ;)

nie mialam zamiaru Cie obrazac, ale widac, ze masz jeszcze dość naiwne myslenie w kwestii związków. W Twoim wieku raczej mało kto czeka dłużej niż pół roku, no ale masz prawo tak myśleć (nie mówię, że Ty tez musisz- takie są realia). A co do Twojego pytania-faceci się Tobą interesują a Ty ich odrzucasz, ze nigdy zadnego nie mialas czy jestes sama nie z wyboru?

Gość Dwudziecha1992
A jakie to ma znaczenie? No ale dobra odpowiem : 1 chłopak mnie podrywal , ale byl kompletnie nie w moim typie....poza tym posucha... Ale ostatnio pojawila sie pewna osoba na horyzoncie...

Gość Dwudziecha1992
i nie chce mi sie wierzyć że mało kto czeka wiecej niz pół roku , przecież w pół roku trudno poznać dogłębnie osobę.... nie mówiąc o nabraniu pełni zaufania do niej....

Gość Dwudziecha1992
Interesują się mną tylko małoletni ministranci.

Gość manio ciekawski
Gdy się pozna dogłębnie osobę, to ochota na seks już przechodzi, nie mówiąc o związku.

ma duze znaczenie jesli pytasz czy wszystko z Tobą okej. Bo jednak w pewnym wieku 0 zainteresowania świadczyłoby o tym, że nie uchodzisz za atrakcyjną i w tym tkwiłby problem. Jezeli odrzucałabyś facetów po kolei, świadczyłoby to o Twoich wygórowanych wymaganiach-nie wiadomo co gorsze. Ale skoro ktoś się tam Tobą interesował to może nie jest tak źle. Natomiast co do trwałości pierwszego związku, róznie z tym bywa. W większości się rozpadają jesli dochodzi do nich dość późno jak na obecne standardy. Ale to nie musi być regułą.

'i nie chce mi sie wierzyć że mało kto czeka wiecej niz pół roku , przecież w pół roku trudno poznać dogłębnie osobę.... nie mówiąc o nabraniu pełni zaufania do niej....' to zalezy czy znasz kogos od dawna i decydujesz sie na zwiazek po uprzednim poznaniu kogos czy z marszu.

Gość manio ciekawski
To zależy także od tego jakie masz priorytety. Są kobiety, które bardzo pragną namiętnych przeżyć. One nie będą czekały zbyt długo.