Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

po co ludzie wlaza na kafe???

Polecane posty

Fagasa mam ale tysiace kilometrow ode mnie. Niestety. Chodzilo o to, ze nie mam fagasa tu i teraz, garami sie nie zajmuje. Zycie mam do dupy i jeszcze sasiedzi mnie wkurwiaja. Wyzyjcie sie, prosze bardzo.

Gość pl
zdesperowana nocna zmiana dzisia?????????? Iike stron musisz natluc projekcie kafeteryjny

podbije zupełnie gratis nie licząc ba profity ;)

Gość IMO12354
To ja też będę miły i podbiję klasykiem: POKAŻ CYCKI ŻONA! :P

Gość manio ciekawski
Żeby pani ZDZ ułatwić, dać pretekst, powiem, że tak tępej piczy, o tak obrzydliwym wejrzeniu, wulgarnej w mowie i ograniczonej w głowie, tom ja nie widział i nie słyszał o takowej. :) Nigdzie a świata już widziałem nie tak mało, nigdzie podkreślam, takiej kreatury, tak nikczemnej i próżnej jak dziurawy nocnik, nie było mi dane zapoznać. Każde twoje słowo jest jak śmierdzący robak. Ledwo usta otworzysz a już odór wieje, jakby huragan od góry śmierdzącego mięsa, się zerwał. :classic_cool:

ewentualnie "-chcecie jajecznice?" "-Cycki se usmaż!" :P

manio ciekawski_ wylałeś chyba z siebie cały zasób słownictwa jaki posiadasz, zrelaksuj się , musiało Cię to sporo kosztować...

Gość IMO12354
Zdesperowana Domowa Żona "imo --> pokazywalam, starczy" Na roztrzepaną panienkę mnie nie weźmiesz - nawet to, że jesteś/byłaś blondynką mnie nie zmyli. :classic_cool:

Gość IMO12354
Zdesperowana Domowa Żona "chyba ten topik nie ma szans na 5-ta strone bo ja niestety musze leciec, mimo bylo mayor, imo, psp. acha (milo poznac)" To się cycków naoglądałem... :P

do zobaczyska ...🖐️ kiedyś ja byłam ulubienicą pomaranczek ;P teraz wchodzę tu na tyle sporadycznie ,że mnei to nie gotuje a bawi .. . ; ))

Gość manio ciekawski
Weź sobie wsadź w swą jamę, ten silos, tę otchłanną czeluść, swe podziękowania. Dźgaj nimi tak długo, aż cała ropa się z ciebie wyleje i ulgi doznasz, gdy trucizna z ciebie wypłynie. :classic_cool: