Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merci37

Jakbyście postąpiły?

Polecane posty

Gość merci37

wczoraj poprosiłam faceta żeby mnie podwiózł na wizytę do lekarza i miał wolne i leżał w łóżku powiedział że mogę się przejść bo on jest zmęczony powiedziałam ok i wyszłam teraz twierdzi że nie mam o co być obrażona

poza tym, ze nie rozumiem calego tego systemu obrazania sie i po co to robic to wydaje mi sie, ze Twoj facet ma racje. skoro od razu sie zgodzilas, mialas blisko to po co sie zloscisz. z reszta zawsze moglas wziasc jego auto i podjechac sama - kobiety powinny byc bardziej samodzielne w obecnych czasach:D:D:D

Gość merci37
u nas w Poznaniu same takie obiboki oszczane

Gość cuśtam
Bo nie masz. Powinnaś go olać po prostu.

Gość merci37
własnie, nie zrobiłam prawka bo za kierownicą zupełnie głupieję.

Gość merci37
widzę że ktoś ma ubaw czyli dobrze postąpił? była 7 rano mróz więc mógł mnie podwieźć a czy to taki kawałek to bym się sprzeczała

Gość merci37
ja uważam że sam powinien mi to zaproponować że mnie to podwiezie a nie ja go proszę ten odmawia bo się mogę przejść brak już porządnych mężczyzn naprawdę

No, ale tak go zaskoczyłaś tym pytaniem o 7 rano w łóżku i zaraz miał Cię dostarczyć do lekarza? Trzeba było to ustalić wcześniej, nie byłoby niedomówień itd

po 1 powinnas zrobic prawo jazdy aby byl niezalezna a po 2 - skoro bylo zimno itd to trzeba bylo mu to wyraznie powiedziec, a Ty tylko zapytalas, to on juz podal wiecej argumentow. moglas powiedziec dlaczego potrzebujesz jego pomocy

Gość a nie moglas
powiedziec mu wieczorem ze rano idziesz do lekarza i zeby cie podwiózl?

Gość merci37
myślałam że kobiety zrozumieją problem ale poprostu tłumaczycie zwyczajne jego lenistwo i brak troski o ukochaną kobietę no bo jak to inaczej wytłumaczyć? zwyczajnie to olał

nie zachowuj sie jak 'ksiezniczka' "brak już porządnych mężczyzn naprawdę" - kurcze, dawno juz minely czasy, kiedy to facet opiekowal sie kobieta, a ona tylko w domu siedziala. teraz oboje powinni byc zaradni, niezaleni i powinni umiec sobie radzic w zyciu - takie sa teraz czasy

"jego lenistwo i brak troski o ukochaną kobietę" a Ty sie o niego o tak troszczysz? byl zmeczony nie jestes pepkiem swiata - a jesli bedziesz wymagac od faceta aby skakal wokol Ciebie to szybko znajdzie sobie mniej wymagajacy model:D

Gość a nie moglas
przeciez tylko sie przeszlas kawalek nie zamarzlas a masz wielkie pretensje jakbys musiala isc z 50 km do tego lekarza jak ci on nie pasuje to zmien faceta albo zrob prawo jazdy

Gość merci377
świetnie ..

Gość merci377
skakał wokół mnie? a gdzie ja tak napisałam że tego oczekuje wydaje mi się to normalne . ale ja go poprosiłam to odmówił i tyle

Gość merci377
to ty moja droga czego oczekujesz od swojego faceta? nie chcesz mieć w nim oparcia czuć się kochana ?

"tego oczekuje wydaje mi się to normalne . ale ja go poprosiłam to odmówił i tyle" no wlasnie - tego oczekujesz, a nie powinnas. powinnas od siebie tez zaczac cos wymagac a obrazanie sie za takie bzdury jest bardzo dziecinne

z jego strony brak troski o kobiete, tak? a z twojej ? musi wyjsz lozka choc ma wolne , bez przesady , korona ci z glowy nie spadla ...

"to ty moja droga czego oczekujesz od swojego faceta? nie chcesz mieć w nim oparcia czuć się kochana ? " mam meza, ktory mi daje ogromne oparcie, wiem, ze zawsze moge na niego liczyc, ale nie zawracm mu glowy takimi glupotami. on ma swoj samochod, ja swoj - jak cos potrzebuje wsiadam i jade. jak cos potrzebuje on mi pomaga i wspiera - ja jego podobnie, ale jak on nie moze albo ja to nikt sie nie obraza i nie wkurza - tak chyba dorosli ludzie sie zchowuja

Gość merci377
musi wyjść z łóżka ? nie no chyba padnę.. to wy teraz z niego zrobiłyście KSIĘCIA któremu trzeba wszystko wyłożyć na tacy bo sam nie wpadnie na pomysł żeby ruszyć tyłek i mnie tam zawieźć i o wszystko trzeba go prosić i to ja jestem ta zła księżniczka która wymaga bóg wie co

A ja dalej nie wiem dlaczego powiedziałaś mu o tym tuż przed wizytą lekarską, a nie dzień wcześniej. Szanujmy siebie i swoje plany. Pomijając już ten temat, naprawdę warto mieć prawo jazdy. To daje poczucie wolności (poza korkami :D )

Gość a nie moglas
a nawet jesli cie nie podwiozl bo zwyczajnie mu sie nie chcialo to to jest powod do obrazania sie?

zapytalas o ocene sytuacji - dostalas ja teraz sie wkurzasz, ze nei jest zgodna z Twoja my nei oceniamy Twojego zycia - jedynie ta sytuacje i co mozna z niej wnioskowac, a kolejne Twoje wypowiedzi tylko to potwierdzaja

Gość merci377
ty wiesz że możesz na niego liczyć a ja wiem że nie mogę na niego liczyć bo już nie raz zawiódł mnie w sprawach dla mnie ważnych gdzie uprzedzałam dużo wcześniej a potem zwyczajnie to olał wymyślił błahy powód/wymówkę

Wiesz, jeśli ustaliliście wcześniej, że tego i tego dnia o tej porze przychodzisz do niego i jedziecie do lekarza, a on wykpiwa się pod byle pretekstem to to zmienia postać rzeczy. Ale jeśli zaskakujesz kogoś ni z gruszki ni z pietruszki o 7 rano to nie warto aż tak się dziwić jego reakcji. Zwłaszcza jeśli podwózka miała odbyć się w trybie natychmiastowym.

"ja wiem że nie mogę na niego liczyć " to po co jestescie razem?

Gość a nie moglas
najlepiej to z nim pogadaj ale bez rzucania fochami i dogadajcie sie przeciez to chyba nie takie trudne

rozmawialas z nim kiedys na ten temat? ze nie masz w nim oparcia, pomocy, ze chcesz czegos wiecej? mezczyzni wola jak im sie wprost mowi, oni nie domyslaja sie - w przeciwienstwie do kobiet, ktore wiele sobie dopowiadaja