Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volvoooooooooooooo

W sprawie MAGDY - kilka domysłów....

Polecane posty

Gość gdyby rodzice dziewczynki
moze rozwieje kilka watpliwosci: 1. Matka nie szla na spacer tylko miala zamiar zostawic dziecko u dziadkow na noc by spedzic wieczor z mezem. Takze wracalaby sama 2. Matka nie zmieniala zeznan- to media podawaly sprzeczne informacje co zostalo sprostowane, a wy jej nie przesluchiwalyscie wiec na jakiej postawie twierdzicie, ze sie platala w zeznaniach? Bo jakis brukowiec tak napisal?

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
No właśnie P. Kasia wychodziła z mężem i jego kumplem - kumpel na pewno powiedział, że dziecko było w wózku, a później sąsiadka cuciła P.Kasię i wtedy już dziecka nie było. Zresztą sama jestem matką i nie mam wątpliwości co do niewinności rodziców.

nie wiem co się tak rzucacie na autorkę , widzę ze rodzice Magdy maja rzesze adkwokatów na kafe , którzy oczy wydrapią , rzygają co chwilę i co tam jeszcze , czytając komentarze odmienne od ich zdania . Autorka nie oskarża rodziców , zastanawia się jak mogło do tego dojść , i że porywacze musieli być dobrze przygotowani . Najlepiej przejść nad tym porzadku dziennego , "porwali ? prosta sprawa nie do podwarzenia , szkoda dziecka i rodziny , po co zastanawiać się jak do tego doszło i wgłębiać sie w temat " Skoro nie interesują Was takie szczegóły to nie wchodzćcie na fora . Ale skoro wchodzicie i kometujecie to jesteście bardziej rządni sensacji niz te osoby które snują rzekome teorie.

Gość sranie w banie nie wierzę jest
DEBILEM STULECIA!!!!!! co to za zaniedbanie wyjscie z dzieckiem z domu?????? Pojebana jesteś i tyle... Nadgorliwa, trzęąca sie o swojego bachora mamuśka, która karmi swoimi debilizmami biednych czytelników tego forum.:o Strasznie nieopowiedzialna matka, bo szła z dzieckiem do rodziców o 18.00 godzinie :oZałosna cipa z ciebie

Gość wasza głupota poraża
aaa i jeszcze 3 x w tyg odbieram córke o 18:30 z korepetycji i równiez ide wówczas z małym!!! ale ze mnie nieodpowiedzialna matka!! tak pozno a ja chodze z dzieckiem po miescie-chyba cos kombinuje!! napewno cos kombinujue!!! o godz. 18 moje dzieko juz POWINNO!!! spac,a nie byc na dworze!!! MASAKRA ale ze mnie łajza,no!!! przez was mam teraz wyrzuty sumienia hahahaha chyba do konca zycia sobie tego nie wybacze,ze wychodze z dzieckiem nieraz po 17 na dwór,szczegolnie w zimie ojej o jej !!!

Gość lena ##
A może powinniśmy czipować nasz dzieci jak psy?? Co WY na to drogie mamay? I koniecznie w kaskach na spacer i gaz pieprzowy w kieszeni, nawet jeśli idziemy tylko wyrzucić smiecie!!

Gość sranie w banie nie wierzę jest
I pamiętaj kochana że do śmietnika tylko do 17.00, po tym czasie to już skrajna nieodpowiedzialność:)

Gość ja nie wiem nic.
wymownie zatytułowany artykuł na pierwszej stronie wp "Policja odkryje tajemnice rodziny porwanej Magdy"

Gość sasiad 3333
lena a co to sa :smiecie; hahahahahah co za debil :D

Gość wszyscy się przejmują losem
wszyscy się przejmują losem biednego dziecka.....cała Polska tym żyje....ale jakoś nikogo nei martwią te wszystkie dzieciaki które latami tkwią w Domach Dziecka

Gość oiuyygh
i losem bezdomnych psów i orangutanów na Borneoteż nikt się nie przejmuje!

Gość w co wierzyć
jackowski w głownej mierze znajduje ale ciała zwłoki

Gość w co wierzyć
jackowski w głownej mierze znajduje ale ciała zwłoki, proponuję Aidę

Gość w co wierzyć
proponuję Aidę