Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n csduhbvduouovd

czy codzienny spacer 4 kilometrowy pozwoli szchudnac??

Polecane posty

Gość n csduhbvduouovd

jak w temacie , oczywiscie do tego lekka dlietka .

ja mam do pracy w jedną stronę 3,5 i jakoś nic to nie zmienia;-) z dietą i rowerem zrzuciłam 7 kg w 2 m-ce

Tylko musisz cały link skopiować do paska przeglądarki, bo inaczej przenosi na inną stronę.

Gość n csduhbvduouovd
o dziękuje :)

Jeżeli wazysz 120kg i masz trudności z poruszaniem się to spacer 4km to dobre rozwiązanie na początek. W innym przypadku to zbyt kekki wysiłek i tylko zaostrzy twój apetyt :P Ja codziennie do pracy chodzę 5km, czyli w tygodniu przemaszerowuje ponad 50km :P a utylam! :D 4km spaceru to może spalona jedna nadliczbowa kromka chleba, czyli... Malutko :P No ale od czegoś trzeba zacząć! Zacznij spacerować, za miesiąc w tym samym czasie przemaszerujesz 6km, za dwa 7, a za 3 mce może zaczniesz truchtac 8 :D najważniejsze - wyjśc z domu!

Gość n csduhbvduouovd
prowadziłam siedzacy tryb zycia ,teraz dostałamprace i tak sobie pomyslałam zeby chodzic na nogach to moze to cos da planuje zrzucic około 8 kg .

Gość mialam prace gdzie lazilam
6-8 godzin dziennie, takim spacerkiem przez 4 lata!!!!! NIC NIE SCHUDLAM!

Jeżeli długo siedziałas, to coś da ;) podniesie przemianę materi, a to przy odchudzaniu wskazane. Niestety, tak jak wspomniałam może też pobuzic apetyt :P Ale na początek to dobre rozwiązanie przy diecie - systematycznossc gwarantowana :D Do tego dietka i wiosna jest Twoja ;)

Gość vccccccccx
ja chodze od roku do pracy 5 km w jedną strone pieszo, upał ,snieg ,wiatr ,szybko ,wolno.. nie schudlam nic, +/- 1kg

Mysle ,ze jesli bedzie to systemytycznie wykonywane i wlaczysz do tego dietke mz-to jakims czasie sama to odczujesz na korzysc:) Milego spacerowania:) Ja zaczynam chodzicz kijkami po godzince:):):) Pozdrawiam:D

Gość 76542qert
to zalezy jakie tempo nalożysz