Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

jak byście zareagowały?

Polecane posty

W lutym kończę 27 lat. Nigdy nie miałem dziewczyny. Chciałbym to jakoś zmienić ( nie bardzo jeszcze wiem jak, ale na pewno coś wymyślę). Mam tylko pytanie do Was, dziewczyny: jak byście zareagowały na kogoś takiego jak ja, kto w wieku 27 lat nie ma żadnego doświadczenia z dziewczynami ( zero seksu, pocałunków itd)?

no trochę to dziwne ale jeżeli wyglad masz do rzeczy i nie jesteś popierdolony to da się znieść twoje niedoświadczenie.

no wiesz.... ja bym sie z tym nie afiszowala na pierwszej randce

normalne to to nie jest, ale jak facet ma jaja to mozna by to jakos przelknac.

Gość Magic Marc
Nie przejmuj się! Ti na tym forum jest mnóstwo takich jak Ty :D:D:D

ja się z tym absolutnie nie mam zamiaru afiszować. Z wyglądu nie jest źle, intelektualnie też chyba nie ( ukończyłem studia dzienne, choć oczywiście nie jest to certyfikat na bycie inteligentnym). Mam tylko obawy co do reakcji dziewczyn, które na pewno wyczują mój brak niedoświadczenia.

brak doswiadczenia :) a tak na powaznie to jak maja go wyczuc?? na wech??

liou moew: bardzo ładnie wyglądasz ( nawet z tym aparatem), jeżeli to Twoje zdjęcie.

Gość kuki123
a w burdelu możesz zdobyć doświadczenie:)

po prostu, tak jak ja, masz pecha do kobiet i nie trafiasz na te które się tobą interesują :P

Dla mnie jest ważne jakim ktoś jest człowiekiem. Nie sądzę, żebym robiła z tego jakiś problem, jeśli facet ma ułożone w głowie.

czarnulka: skąd. Masz pewnie większe pojęcie o życiu, niż ja. Nie uważam dziewczyn w żadnym wieku za gówniary. Nawet te młodsze bardziej podobają mi się od moich rówieśniczek.

Gość Sędzina F.T.
"Nie uważam dziewczyn w żadnym wieku za gówniary. Nawet te młodsze bardziej podobają mi się od moich rówieśniczek" ZDEMASKOWAŁAM CIĘ OSZOŁOMIE!! MŁODEJ DZIEWCZYNY CI SIĘ ZACHCIAŁO!! BIERZ STARSZĄ ALE ZAWOŁAM POLICJĘ PEDOFILU!!

czarnulka: a według Ciebie większe szanse mam u młodszych, czy u tych w moim wieku?

czarnulka: ja też nie oczekuję, że pierwsza dziewczyna będzie ostatnią. szczerze mówiąc, to chciałbym pospotykać się z różnymi, by mieć jakieś rozeznanie w tym wszystkim.

Byłabym podejrzliwa i na pewno obserwowałabym bacznie Twoje zachowanie, to jak mnie traktujesz i tak dalej, ale nie skreślałoby to Cię jako kandydata do spotykania sie.

Gość tyuukhjkl
mała czarnulka-jestes za slaska?

Lisabet S: dlaczego byłabyś podejrzliwa? Jak miałbym Cię traktować? Przecież bym Cię nie bił.

odpiszecie coś? Bo jednak jak się okazuje większość dziewczyn albo byłaby podejrzliwa albo uważałaby to za nienormalne, czyli delikatnie mówiąc nie jest dobrze. Możecie podać powody takich reakcji?

No wiesz, jakis powód jednak jest ze nie miałeś jeszcze dziewczyny....i oczywiście że bys nie bił, nie o tym myślałam :) Raczej o tym czy jesteś lubiany itp. Mam kilku kolegów na studiach, którzy są tak pochłonięci problemami nauki i swoimi zainteresowaniami typu wspinaczka wysokogórska, że w ogóle nie zwracają uwagi na to czy osoba z którą rozmawiają jest dziewczyna czy nie :p Poza tym są bardzo fajni jako ludzie, chociaż wątpię żeby sie kiedykolwiek całowali z kobietą :) No i właśnie taki powód samotności byłabym w stanie zrozumieć i zaakceptować. Natomiast jeśli facet nie bije, ale jest nieobytym mrukiem i dlatego nie miał dziewczyny do tej pory to taki charakter go dyskwalifikuje :) Moze niejasno to tłumaczę, ale z grubsza o to mi chodzi że próbowałabym domyślić sie dlaczego ktoś nie miał dziewczyny.

Powody są takie same jak gdybym poznała koleżankę, która w swoim mieście nie ma żadnych znajomych. To jest zwyczajnie dziwne.

Lisabet S. -> trzeba mieć na uwadze to ze czasem ma się pecha i nie trafi się na tą odpowiednią ;]

Gość Brat19
Tak,nakryłem moją starszą siostre która ma 21 lat na masturbacji ogórkiem podczas nieobecności rodziców w domu, chyba zapomniała ,że miałem lekcje na popołudnie i dlatego udało mi się ja zfilmować. Podnieca mnie bardzo ale bałem się co kolwiek zrobić w tej sytuacji pozostaje mi tylko zapytać was co robić dalej jeżeli ta sytuacja sie powtórzy, ja mam 18 lat. Macie jej pare zdjęć które udało mi się zrobić z ukrycia : http://jumpto.pl/Magda14012011