Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imissub

co sądzicie o takim zachowaniu faceta?

Polecane posty

Gość imissub

miedzy nami ostatnio się nie układa,często się kłócimy albo zupełnie ze sobą nie gadamy. on jest zły, że ja dużo czasu spędzam w pracy i zazdrosny o kumpli z mojej pracy. ostatnio doszło między nami do seksu. z jednej strony go nie chciałam, bo był pijany, ironiczny, cyniczny i taki chłodny, ale chciałam by on wrócił ,więc się zgodziłam na seks. ale on mnie wcale nie dotykał, nie całował, nie patrzył w oczy. po wszystkim, gdy go obejmowałam ,ten wyrwał się z moich ramion i po chwili wyszedł z mieszkania. poszedł się nachlać. teraz już nie pije, ale nie rozmawia ze mną, jest chłodny, mowi że wszystko jest ok, chociaż nie jest!

Gość imissub
up up napiszcie coś proszę

na początku to każdy facet musi się troszkę "postarać", nawet taka kanalia, która tak traktuję kobietę i seks

kobiety z kim Wy się wiążecie?! Lucie być traktowane przez faceta jak ścierwo?

Gość kasiasiasiasia85
ja po jego zachowaniu obawiałabym się, że kogoś ma... a boi się z Tobą zerwać i swoim zachowaniem prowokuje Ciebie abyś zrobiła to przed nim...

Gość imissub
wcześniej się tak nie zachowywał, był czuły, delikatny. seks z nim był świetny, a tam wtedy zachowywał się jakby chciał pokazać że to on rządzi.

Gość imissub
a ja się tak zastanawiam czy to nie przez tą zazdrość? może on chce mi w taki sposób udowodnić że jetem tylko jego?

Gość imissub
up

Gość kasiasiasiasia85
hmmmm, przez zazdrość robił by w taki sposób? trochę to bez sensu, bo przecież nic tym nie wskóra...