Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Calluna79

Mojego faceta poyebalo ...

Polecane posty

Wczoraj dzwoni i pyta co robimy w Wale W Tynki. Przeciez my nigdy w zyciu nie obchodzilismy tego swieta epileptykow :o Na sama mysl o rozowych serduszkach mnie mdli :o Aaaaa

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
strzeż się wiekuistego potępienia rozmawiasz bowiem z człowiekiem który w tamtym roku jadł z ojcem świętym jaja na twardo:D

Gość radosnaaa kitka
Ja bym chyba nie chciała znać płci, ale gratuluję :)

Gość powiem i ja.....
skoro nigdy nie obchodziliście tego święta a w tym roku facetowi się zachciało świętować z tej okazji to powiedz mu żeby czekasz na jakąś niespodziankę z jego strony

No maz mojej przyjaciolki tez ostro protestowal przeciw rozowym spioszkom

Gość Ganta
wale w tynki Będziesz mieć dziecko, a piszesz jak gimgówno :O Wpadka w szkolnym kiblu?

Gość Brat19
Tak,nakryłem moją starszą siostre która ma 21 lat na masturbacji ogórkiem podczas nieobecności rodziców w domu, chyba zapomniała ,że miałem lekcje na popołudnie i dlatego udało mi się ja zfilmować. Podnieca mnie bardzo ale bałem się co kolwiek zrobić w tej sytuacji pozostaje mi tylko zapytać was co robić dalej jeżeli ta sytuacja sie powtórzy, ja mam 18 lat. Macie jej pare zdjęć które udało mi się zrobić z ukrycia : http://jumpto.pl/Magda14012011

Nie jestesmy malo romantyczni, tylko nasza romantycznosc nie ma z Wale w tynkami nic wspolnego. Albo moze inaczej - jest duzo chwil w naszym zyciu ktore uroczyscie obchodzimy, lubimy sprawiac sobie prezenty, niespodzianki... ale same Walentynki nie maja dla mnie zadnego uroku. Kojarza mi sie totalnie komercyjnie i bezgustnie... powiem i ja - on mi na pewno przygotuje jakas niespodzianke, wiec nie musze... tylko usiluje wykombinowac, jak by mu tu w zabawny sposob pokazac, co mysle o tych Walentynkach calych ;-) Oczywiscie tak by nie sprawic mu przykrosci. Moze macie jakis pomysl?

No przynajmniej u mnie w miescie szanse na pizze czy kawe 14.02 sa niemal zerowe. Stoliki od miesiaca zabukowane...

Juz mu ja kiedys pokazywalam i chyba nie jest w jego stylu ;-) Mi przychodzi do glowy jakas kartka antywalentynkowa (np. mam jego zdjecie jak pomaga mi w remoncie, bedzie jak znalazl) i moze, oprocz jakiegos drobiazgu, uszyje jakies zdefasonowane serducho?

Te poduszke kiedys chcialam mu kupic, ale mu nie przypadla do gustu :)

Gość eeee tam
ja w Walentynki jadę z mężem na USG 3D aby zobaczyć naszą Małą Księżniczkę:)

Gość ogaszzz
sory ale chyba Ciebie poyebalo ze piszesz o czyms takim na kafe

Gość fgdgfhgjk
pewnie cie zdradzil konkubino i teraz ma wyrzuty sumienia ;)

Gość rfhgj
ja ja nie przepuszczę żadnej okazji by poświętować, alojzynki nieważne:) a co do różowych ubranek tez się zarzekałam... i nteraz moja 4 lata tylko różowe chce nosić:):)

Mam nadzieje, ze synek moich przyjaciol nie bedzie chcial nosic rozowego... bo zwatpie w jego orientacje sexualna :P