Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radosnaaa kitka

Mam dwóch braci i takie wyciągnęłam wnioski...

Polecane posty

Gość radosnaaa kitka

Mam dwóch braci. Jeden z nich to typowy lowelas, fajne ciuchy, samochód, gadana i imprezy. Niestety żadnego wykształcenia poza ogólniakiem, nigdy nic sensownego do powiedzenia, częste problemy z policją, siedzi kątem u mamy bo po co ma się wynosić. I oczywiście zmienia panienki jak rękawiczki, mama mówi że od rana do nocy jakaś u niego siedzi albo jedna wchodzi druga wychodzi i tak ciągle. Nie szanuje tych kobiet i wiele razy słyszałam jak o nich mówi. No ale one nadal lgnął. Drugi brat to inteligentny, wykształcony, zawsze pomocny i przyjacielski facet. Wszyscy go uwielbiają, pomaga mamie, troszczy się o babcię i zawsze można z nim inteligentnie i szczerze pogadać. Niestety jest dosyć nieśmiały, pozwala żeby inni mu dokuczali np w towarzystwie nie potrafi się odgryźć. Nie potrafi zagadywać pustą gadką do kobiet, a jak już z jakąś się dłużej spotyka to zdarza mu się usłyszeć, że jest za dobry. Kurcze chłopak zaradny, szanuje ludzi, zawsze można na niego liczyć to nie, dziewczyny wolą się głupio pośmiać w towarzystwie szpanera. Żadna to raczej nowość, że kobiety wolą tzw niegrzecznych chłopców ale naprawdę szkoda mi tych wszystkich facetów którzy tak jak mój brat nie mogą znaleźć fajnej dziewczyny.

Gość Sędzina F.T.
Musisz mu pomóc bo inaczej skończy jako gwałciciel

Gość radosnaaa kitka
Pseudo sędzino puknij się w czółko.

Z kobietami bywa podobnie. Tylko jesli dwie strony sa niesmiale, to je trudno ze soba skojarzyc ;-)

Gość radosnaaa kitka
On nie jest jakoś mega nieśmiały, ale jednak nie ma tej gadany i nie potrafi laskom ściemniać może dlatego ciągle jest sam... Cóż może do 30 znajdzie swoją wymarzoną, bo podobno tyle fajnych dziewczyn jest samotnych :)

To dlatego że dziewczyny w jego wieku nie myślą jeszcze o zakładaniu rodziny :) a do rozrywkowego chodzenia na pewno ten mniej poważny brat jest fajniejszy.

Gość Brat19
Tak,nakryłem moją starszą siostre która ma 21 lat na masturbacji ogórkiem podczas nieobecności rodziców w domu, chyba zapomniała ,że miałem lekcje na popołudnie i dlatego udało mi się ja zfilmować. Podnieca mnie bardzo ale bałem się co kolwiek zrobić w tej sytuacji pozostaje mi tylko zapytać was co robić dalej jeżeli ta sytuacja sie powtórzy, ja mam 18 lat. Macie jej pare zdjęć które udało mi się zrobić z ukrycia : http://jumpto.pl/Magda14012011

Gość radosnaaa kitka
On ma 29 lat więc chyba czas już na zakładanie rodziny :)

to jeszcze zależy jakich kobiet szukają, bo wątpię, żeby ten wygadany brat umawiał się z "dobrym materiałem na żonę".

Gość radosnaaa kitka
No pewnie że nie umawia się z "dobrym materiałem" na żonę. To takie puste laleczki, którym do szczęścia wystarczy parę miłych słów, jego samochód i browar wieczorem przed tv. Dlatego mimo że jestem kobietą ciężko mi to zrozumieć i szkoda mi brata, który potrafi fajnie pogadać, zabrać gdzieś kobietę itp a do tego jest przystojniejszy od młodszego.

Gość radosnaaa kitka
No pewnie że nie umawia się z "dobrym materiałem" na żonę. To takie puste laleczki, którym do szczęścia wystarczy parę miłych słów, jego samochód i browar wieczorem przed tv. Dlatego mimo że jestem kobietą ciężko mi to zrozumieć i szkoda mi brata, który potrafi fajnie pogadać, zabrać gdzieś kobietę itp a do tego jest przystojniejszy od młodszego.

Gość radosnaaa kitka