Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już o wakacjach

Agroturystyka z psem

Polecane posty

Gość ja już o wakacjach

Otóż już planujemy wyjazd wakacyjny w lipcu, urlop już zaplanowany , gdyż u mnie w pracy trzeba już w lutym podać terminy. I teraz pytanie, czy znacie jakieś fajne gospodarstwa agroturystyczne w Beskidach gdzie można zabrać psa ( labradora)??? Większość raczej niechętnie podchodzi do tego, mam córkę 2 latka i nie pojedzie bez swojego psa, zresztą my też chcemy go zabrać. Dziękuję z góry za podpowiedzi.

Gość teraz ja!
Mnie się podobalo (i było tanio) u Pana J. Hyclaka w Szczawniku w Beskidzie Sądeckim, blisko Muszyny. Ale nie pamiętam, czy można tam było przyjeżdżać ze zwierzętami. Mam nadzieję, że nazwisko właściciela nie oznacza niechęci do psów;) Mają stronę w internecie, możesz sprawdzić, jesli cię zainteresuje.

Gość gość
z psem to może być www.hermanowa-wola.pl. włąsciciele mają swojego psa, który lubi inne i są b. życzliwie nastawieni. nie wiem jak z jakimiś dużymi w pokojach, ale z mniejszym nie powinno być problemu. i jest naprawdę duży teren na którym może się wybiegać.

Gość gość
Polecam zaglądać na portal www.agroturysta.org jest takze na FB. Jest tam wiele ciekawych prezentacji gospodarstw agro ;)

Popieram czynny wypoczynek ze swoim czworonogiem. Też wolę w ciszy i spokoju wybrać fajny zakątek, gdzie z mężem, dziećmi i psem możemy spokojnie wspólnie spędzić czas. A korzystamy z bazy http://noclegizpsem.pl/ , gdzie bez problemu można znaleźć miejsca, w których pies nie jest ciężarem.