Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorii

jak powiedziec facetowi o ciazy

Polecane posty

Gość lorii

Witam!!!Jak powiedziec ukochanemu facetowi ze zostanie tatusiem?Macie jakies pomysly?

Gość kasiasiasiasia85
a ucieszy się z tego faktu? jeśli tak to kupiłabym jakieś maleńkie skarpetki i mu podarowała, albo schowała do jego szuflady ze skarpetkami (ale tak żebyś była przy tym jak je odnajdzie). u nas niestety wyglądało to tak, że zrobiłam test, wyszłam z łazienki i po prostu mu powiedziałam, ale spodziewaliśmy się tego :)

Gość karoldabek11
Po prostu kochanie zostaniesz tatusiem! chyba że to nie jego.

Gość kasiasiasiasia85
a ucieszy się z tego faktu? jeśli tak to kupiłabym jakieś maleńkie skarpetki i mu podarowała, albo schowała do jego szuflady ze skarpetkami (ale tak żebyś była przy tym jak je odnajdzie). u nas niestety wyglądało to tak, że zrobiłam test, wyszłam z łazienki i po prostu mu powiedziałam, ale spodziewaliśmy się tego :)

Gość lorii
ucieszy sie napewno....przynajmniej tak mysle....od dluzszego czasu staramy sie o dzidzie ale niewychodzilo gdyz chorowalam

Gość lorii
ucieszy......przynajmniej tak mysle......z facetami roznie to bywa.Od dluzszego czasu probowalismy i nic.

Gość kasiasiasiasia85
pytałam czy się ucieszy, bo jakby to np była wpadka 18 latków to pewnie nie skakałby z radości ;) ale jak się długo staraliście to na pewno będzie zachwycony! ah, jaki mój był szczęśliwy (i nadal jest bo wciąż jestem w ciąży) jak się dowiedział, aż biła od niego ta radość ;) Gratulacje i daj znać jak mu to w końcu powiedziałaś ;)