Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość altankaaaaa

Makijaż permanentny

Polecane posty

Gość altankaaaaa

Czy 450 zł za brwi 600 zł usta z wypełnieniem 450 zł dwie kreski To nie podejrzanie mało ? Co o tym sądzicie? Warto się skusić czy lepiej dać więcej ?

Gość etrgtehteh
dwie kreski? znaczy górna i dolna?

Gość altankaaaaa
tak górna i dolna

Gość etrgtehteh
jak dla mnie cena ok. nie wiem czemu się ceną sugerujesz? ja za kreski płaciłam 200 czy 250 ( nie pamiętam ) niecały rok temu i wszystko było ok

Gość etrgtehteh
o kreski górne chodzi potem je poprawiałam za 100 zł

Gość altankaaaaa
Sugeruję się cena,bo gdzie indziej oglądałam cennik i brwi 900zł kreska górna 500 zł kreska dolna 450 zł usta z wypełnieniem 900 zł Dlatego zdziwiła mnie tak niska cena.

Gość altankaaaaa
Ale to dlatego,że nie mam zbytnio porównania

Gość etrgtehteh
ja też widziałam ceny różne, ale nie widzę związku zasugeruj się lepiej opinią o salonie i tym, jakie wykształcenie, kursy i doświadczenie ma osoba wykonująca poproś o zdjęcia mi wykonowała kosmetolog po kilku profesjonalnych kursach, w jej salonie o dobrej opinii i wczesniej oglądałam jej prace, więc byłam pewna wyboru mimo względnie niskiej ceny

Gość hhhhhhh
ja zaplacilam 300 za brwi i sa super, ewentualna poprawka, jak sobie zazycze, 100 zl wczesniej mialam tez kreske gorna w innym zakladzie, ale bardzo bolalo i prawie nic nie bylo widac, jak dla mnie - nie warto ogolnie ceny zwykle sa koszmarnie zawyzone, zycza sobie 1000 zl nie wiadomo za co

Gość etrgtehteh
no jak nic nie widać to faktycznie nie warto :-D u mnie krecha jest wyraźna i mocniejsza niż się spodziewałam :-0 bałabym sie za to robić usta czy brwi

Gość altankaaaaa
Ponoć usta bolą niemiłosiernie ;/ Aż się boje

Gość altankaaaaa
Właśnie kobieta która to robi,przychodzi również do domu ze swoim sprzętem. Nie wiem czy to dobrze.

ja płaciłam za kreskę górną 400 i dolną 300 ale to było 2-3 lata temu. teraz ceny spadły i można dużo taniej znaleźć niż twoja oferta, szczególnie na gruponach itp

Gość etrgtehteh
ból swoją drogą, ale bałabym się koloru jaki wyjdzie i ewentualnie nierówności ja bym jednak wolała jednak robić w salonie, chociażby ze względu na profesjonalne stanowisko, oświetlenie bo jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby i to se sobą taszczyła :-D

Gość etrgtehteh
jeszcze istotne, czy wystawia za to rachunki bo bez nich to trudno potem dowodzić cokolwiek i domagać się swoich racji jak nie daj Boze coś nie wyjdzie

Gość altankaaaaa
Ona robi też w salonie. Wynajmuje od nich pomieszczenie. Niezależnie od miejsca cena jest ta sama.

Gość altankaaaaa
Juź zgłupiałam, Nie wiem czy robic tam gdzie drożej.... Kobieta która robi w domu mówi ze nie ma zdjęć... Cholera

Gość altankaaaaa
a kogo w lubuskim polecacie ?

Gość altankaaaaa
??