Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izaaaaaaaaaa

Co myslicie o Madzi

Polecane posty

Jak myslicie odnajdzie sie Madzia?Ja coraz mocniej mam odczucie ze to kwestia godzin i dni.Maja juz ten rysopis,tak bardzo to nagłosnione.obym miała racje,sama mam małe dzieciatko.

Gość Życzę tej malutkiej
jak najlepiej!!Zeby nie cierpiała,ale...nie sądzę że ją znajdą.A jak już znajdą to żeby była żywa!

Gość niestety myślę że
się nie znajdzie nigdy. Mam nadzieję że jednak to było zlecone porwanie i że trafiła do ludzi którzy pokochają ją nad życie. Tego jej życzę, choć w to nie wierzę.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
:(

Gość asdfgjuhb
Czytałyście portret psychologiczny porywacza? Oby tylko ta osoba nie zrobiła jej krzywdy... Nawet nie chcę sobie wyobrażać co czuje matka, która nie wie co się dzieje z jej niemowlakiem, a widzi jak szukają małej po śmietnikach ,rowach i rzekach... koszmar :(

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Nie czytałam, a możesz dac linka? Mam dziecko w wieku tej małej. Nie umiem sobie wyborazic co ta matka czuje nie wiedząc co z jej dzieckiem, co się z nią dzieje, co robi, czy jest czysta, zdrowa, najedzona. Koszmar, dla mnie to jest coś strasznego. Jak patrzę na mojego synka uśmiechniętego, jak się bawi i sobie pomyślę o tej Madzi to aż mi się nogi uginają - m a s a k r a.

Gość asdfgjuhb
http://www.tvn24.pl/28377,1733313,0,1,widziane-z-profilu,wiadomosc.html prawdopodobnie to jakiś sąsiad, znający b.dobrze rodzinę.. ma ok.20-30 lat, niedawno spotkała go jakaś tragedia bądź duże przykre przeżycie emocjonalne.

Gość asdfgjuhb
podobno też sprawdzają wszelkie połączenia które w tym czasie były wykonywane w okolicy w tym czasie i będą wszystkie te połączenia sprawdzać. Chociaż wydaje mi się błędem, że policja informuje o takich poczynaniach i krokach.. powinni zostawić jakiś efekt zaskoczenia dla sprawcy. informacje mogłyby wystraszyć porywacza i mógłby zrobić krzywdę dziecku.. no chyba że ona jest już w zupełnie innych rękach...