Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :):):):):):):)ooooouuuu

wiekszosc kafeterianek jest strasznie zlosliwa w swoich wypowiedziach.

Polecane posty

"A co do ort. nie potzrebuję jej znać bo w pracy mam od tego korektę błedów." - Moze zastanów sie, czy warto jeszcze cos pisac, bo tą wypowiedzia pograzylas sie całkowicie :)

"A co do ort. nie potzrebuję jej znać bo w pracy mam od tego korektę błedów." Pozdrawiam tą Panią co to napisała.

Gość fenolowa
kasiamalakasia, :):):):)oooouuu, wojewoda, iiiioooooooouuuu i ci tam jeszcze wymyślisz, jestem czy nie jestem dowartościowana to moja sprawa, ale twoja głupota aż raz po oczach.

fenolowa - za bardzo zagalopowalas sie w swoim sledztwie :)

Gość fenolowa
Autorko Ty pogrążasz się każdym pytaniem zadanym na forum. Za chwilę zapytasz czy idąć srac powinnaś podetrzeć tyłek papierem czy gazetą?

fenolowa, widze ze fantazja i nerwowosc Cie ponosi, moze idz z mala w gondoli na spacer? :) a sio! :)

Gość fenolowa
NIe muszę niczego śledzić. Wystarczyło przeczytać jeden topik jak pod 3 róznymi nikami wpisywałaś tą samą treść, bo kafe nie działało...

Gość fenolowa
NIe muszę, byłam na spacerze. Z resztą z siksą nie bedę rozmawiać, ale za każdym razem na Twoje głupie pytanie odpowiem ci równie głupio debilko.

jako Wojewoda tez? :)

fenolowa - nie wiem, mnie tak twoja głupota nie razi, jak ciebie moja :) Ale coz, widocznie wiecej w zyciu widziałam i przezyłam :) Naprawde poprawiasz mi samopoczucie tym tryskajacym jadem :) To czasem mile, ze ktos kto mnie chce wytepic, sie tak wscieka :)

Gość fenolowa
Wybraź sobie, ze ja teraz siedzę pije kawkę mam wyciagniete nogi na pufie i jestem zrelaksowana jak nigdy. Przynajmniej nie muszę w życiu zadawać pytań ile przytyję w ciąży, czy ktoś miał objawy ciąży jeszcze przed okresem, ile mi ktoś zapłaci za siedzenie na dupsku na l4, czy kiedy wyjść na spacer z noworodkiem za pół roku. Ja mogę się i pozłościć, ale ty mądrejsza nie będziesz. Pozdrawiam serdecznie środowym palcem i bye.

fenolowa, zajmij ty sie lepiej dzieckiem zamiat siedziec tyle na kafe :) Ja moge sie jeszcze polenic, ale Ty to chyba asz jakies zajecie, nie? :)