Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka butow 23

Zakupoholiczki-bijemy rekordy! czego macie najwiecej?

Polecane posty

Gość maniaczka butow 23

Podawac ilosc i nazwe rzeczy:) Ja zaczynam-buty 45 par

Gość hgjhj
leginsy-tez kolo 30 rajstopy- 80 par uwielbiam rajstopy, mam chyba kazdy wzor z firmy fiore i marylin

Ja jestem uzależniona od kolczyków i wisiorków. Czasami aż się boję, że mój narzeczony zobaczy, że mam coś nowego i będzie narzekał, że nie mam na co kasy wydawać

Kolczyki 126 par i 59 bransoletek :) wartościowo bardzo różne od drogich do takich za 10 zł :)

Gość bjbjbhj
nie wiem z czego sie tak cieszycie, ze marnujecie pieniadze, ktore mozna by wykorzystac na bardziej konstruktywne cele?

Gość lajla90
bluzki, sweterki- ok 150 spodnie: ok 40 kurtki: 30 buty:ok 50 staniki: ok35 majtki: ok60 torebki: 35 Kilkanaście sukienek, tyle samo spódnic oraz żakietów. Całą ogromną szufladę kolorowych kosmetyków, kolejną szalików, rękawiczek i czapek. Noszę 1/5 tego co mam, ale szkoda mi się tego pozbyć, czasem oddaję cos którejś z koleżanek, bo sporą częśc miałam na sobie góra dwa-trzy razy. Zakupoholizm to jeden z moich licznych nałogów, zdaję sobie z tego sprawę, ale przynajmniej raz w tygodniu muszę iśc na zakupy.

a oglądacie program Goka Vana podobno wystarczy mieć około 25 rzeczy żeby super wygladać a te kobiety co dużo kupują to i tak dużo rzeczy nie noszą i widać że to prawda

Gość lajla90
Ja na razie nie pracuję i może dlatego mam tak lekką rękę do wydawania pieniedzy, nie wyobrażam sobie co by było gdyby zabrakło mi kasy, przeraża mnie to trochę :/

Ksiazki, filmy na dvd i kosmetyki! Nie chce mi sie liczyc. Jestem uzalezniona od kupowania ksiazek, filmow i kosmetykow. :)

ja np nie rozumiem po co kupować ksiażki czy filmy... przeciez można wypożyczyć... ja 2 raz nie czytam tego samego ani nie oglądam

furgonetka Wypożyczam równiez ksiażki, ale po prostu lubię mieć je na półce, wrócić do nich czasem. Jedni kolekcjonują perfumy, ja - ksiązki.

myślę, że choć wiele z was ma góry ubrań to zapewne i tak nie jesteście zadowolone z swoich rzeczy i tego jak jesteście ubrane prawda ?

Gość książki.......................
mam ich około 1500 :P

jesli chodzi po ksiązki to też czasem mam ochote kupić,a le budżet mneiogranikcza ,ale są to raczej poradniki lub książki kucharskie

Gość bo taka jest prawda
zdecydowanie KOSMETYKI !!! i torebki :p

Gość moe szkoda
wam , do grobu nie zabierzecie ja bym wolała gdzieś wyjechać , mam 1 stanik od lat, 2 pary butów całorocznych, i 1 leginsy, i 1 dzinsy, koszulek moze z 5 po co komu te szmaty , zadnej bizuterii

Gość Mallegota
"mam 1 stanik " to jest juz nienormalne, majtek tez masz jedna pare? Przeciez to bielizna ktora nalezy zmieniac i PRAĆ!!!

no to chyba macie coś z głową ? po co komu kilkanaście czy kilkadziesiąt takich samych rzeczy wystarczy mieć kilka a świetnie dobranych do innych rzeczy czyli morał taki, że nie umiecie kupować z głową kupujecie pochopnie

Jak to takich samych? Ja nie mam ani jednej takiej samej torebki, a że uwielbiam mieć różne i codziennie chodzić w innej dopasowanej do stroju to od razu mam coś z głową? Nie widzę w tym nic złego, pracuję na to i kupuję :)

Gość moe szkoda
piorę, gdzie widzisz problem, wieczorem rano suche , majtek mma 12 par, kupionych 10 lat temu, nie każdy ma jebca na szmaty