Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irene

moj chlopak na fotka.pl ustawil status zwiazku 'wolny'

Polecane posty

Gość irene

jestesmy razem od 3 lata. Roznie sie ukladalo. Raz lepiej raz gorzej. Mam profil na fotka od kilkunastu lat, rzadko zagladam, swego czasu nawet nie pamietalam o nim.On tez tam ma konto z kilka lat, nie mial nigdy zdjec ani statusu zwiazku. Dzis jakos zagladnelam na jego profil a tam widze ze dodal 2 fotki a status zwiazku ma ustawiony na wolny:| Nie wiem co o tym myslec, wkurzylam sie od razu zadzwonilam do niego, a on sie zasmial i pow. ze nie chce mu sie o tym teraz gadac, pogadamy w weekend jak sie spotkamy. Ja oczywiscie nie wytrzymalam i pojechalam do niego a on mi na to ze teraz sprzata i nie ma czasu i ze "ja go szpieguje", zajmuje sie glupotami - tylko ze mam powody, bo nie ufam mu juz tak jak kiedys, kilka razy mnie zawiodl i mowi jeszcze, ze z takiego powodu sie fatygowalam do niego. Troche mnie wysmial z tego powodu ale ja nie wiem. No chyba kazda z Was bylaby zla z tego faktu, ze Wasz facet nagle ustawia na fotka.pl status zwiazku na wolny ? rozumiem ze nie ustawilby statusu w ogole albo dal zajety, to wtedy byloby ok i chetnie dodalabym go do znajomych ale hmm.. po takim czyms.. sama nie wiem, jak Wy byscie zareagowaly? Mysle ze nie ustawil statusu przez pomylke, skoro wczesniej nie mial go wcale..

Gość irene
do tego jak do niego pojechalam, to wyprosil mnie po prostu i powiedzial ze 'sie odezwie' aby pogadac pozniej.

Gość irene
wlansie jest to dla mnie problem, bo bedac ze mna w zwiazku mial tez kiedys konto na sympatii i ofen flirtowal tam z laskami. a jak sie dowiedzial to stwierdzil ze przeciez nic sie takiego nie dzieje bo on "poznaje tych nowych ludzi" i jaki problem w tym ze umowi sie z nowa poznana kobieta na kawe. Naprawde nie widac w tym zadnego problemu? Od tego czasu mam ograniczone zaufanie i nic na to nie poradze. On powinienm dbac o to aby zaufanie odbudowac, w koncu sam zawalil.

Gość irene
nie robilam afery, zapytalam tylko co to ma znaczyc i zeby mi wyjasnil kim wiec ja dla niego jestem i jak traktuje nasz zwiazek. A on stwierdzil ze nie chce mu sie teraz o tym gadac. I ze statusu na fotce NIE ZMIENI :|

Gość masz profil na fotce od
kilkunastu lat?:) Ok...a ja na kafe piszę od 20-stu:classic_cool:🖐️))

Gość sassssssssssssssssss
umawia sie z innymi na kawe?????????????? chyba jestes rezerwowa :(

Gość gwoli wyjasnienia...
facet cie robi w balona i jeszcze sie fuka. wiesz co ja bym zrobila? bym go zapytala: od kiedy to ty jestes "wolny"? szkoda, ze mnie nie poinformowales, ze nie jestesmy juz razem. to teraz ja cie informuje, ze od dzis jestes wolny...i zobaczysz jaka bedzie reakcja (moze on tylko na to czeka - jesli tak, to im wczesniej tym lepeij) ...albo to on bedzie za toba biegal i proponowal wyjasnienia.