Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osamotniona różyczka

Moje życie to jakaś pomyłka. Jestem nieszczęsliwa i wali się wszystko

Polecane posty

Jestem poł roku z facetem i są takie chwile,ze nie moge na niego patrzeć, mam dość jego zachowania jest pewny siebie ogólnie nienormalny. Kolezanki mają mnie gdzieś-piszą jak mają problem. Nie mam nawet za co pojechać pociągiem do miasta- nawet nie mam po co, siedzę całymi dniami w domu i walczę z wlasnymi myslami. Jestem w klasie maturalnej, z nauką też nie idzie mi najlepiej. Plakać mi sie chce. Moj chłopak pije dużo alkoholu, ma z tym problem, jest agresywny a ja nie umiem z nim zerwac, po co ja się lituje? Mam ochotę odciąć się od tego wszystkiego. Ciągle liczę sie z opinią ludzi, jestem podatna na wpływ innych. chcialabym,zeby ktoś ze mną pogadał, zrozumał. Chcę być szczęsliwa a nie mogę. Napisałam do mojego byłego - to naprawdę super facet ale nie ma ochoty ze mną pisac. Może jest ktoś równie nieszczesliwy?

Gość ...................gjhj
ja:(

Gość myohmy
Myślę, że największym problemem jest twój pijący-agresywny chłopak. Jesteś taka młoda, zycie przed tobą, zacznij żyć na nowo, odetnij się od tej toksycznej osoby, może to przez te problemy widzisz wszystko w ciemnych barwach, potrzebujesz przerwy, odpoczynku. Zacznij żyć dla siebie, nastaw się pozytywnie, odetnij od toksycznych ludzi, zobaczysz, że się ułoży. Życzę wszystkiego dobrego :)

...................gjhj-może napiszesz czemu? myohmy-chłopak na pewno, na szczescie nie mam go na codzien. Ale w domu to mogę zglupiec, co ja mam robić?

Gość jgjvj
Ja tez.mam 20 lat..nerwice spowodowana przez tesciowa.. W dofatku maz zaczalmnie zle traktowac..ciagle domnie burczy..jest oziebly..nie mily..:( nie wiem dlavzego..moze on to traktuje na zarty ale wspomina o rozwodzie...;(

Gość architektka
chcesz byc szczesliwa? TO BADZ to moje motto, jak mialam 18 lat moglabym napisac dokladnie to samo co Ty a teraz mam super meza super wyksztalcenie super prace mase kasy nie boj sie walczyc o siebie, nie boj sie zmian, oczywiscie ze zerwij z facetem ktory Ci nie odpowiada, po druge skup sie na nauce i wybierz sie na jakies porzadne studia, wyobraz sobie jakbys chciala zyc i daz do tego!

Gość myohmy
ZERWIJ Z NIM, szkoda twojego czasu, całe zycie przed tobą, możesz je ułożyć jak zechcesz. Zacznij zdrowiej jeść, wychodź na spacery, zadbaj o siebie, zrób sobie jaką przyjemność. Skup się na tym co chcesz osiągnąć. Chłopak to największy problem, jesteś wrażliwą osobą-ja też i cie rozumiem. Najlepiej przejdź się do psychologa, pogadaj, wyzal się, wypłacz, on pomoże ci zmienić podejście do życia.

Kiedyś miałam dużo znajomych, mogłam wyjsć na piwko pogadać, a teraz nie mam nikogo. Ferie mam wrecz kapitalne:-( ciągle w domu, rano budze się i wiem jak bedzie wyglądał mój cały dzien. Seriale w TV znam na pamiec. mam ochote wypiąc się na wszystkich. jgjvj-co z tą tesciową?

,,Kolezanki mają mnie gdzieś-piszą jak mają problem.,, Kurwa skąd ja to znam.

Gość myohmy
a może wybierz się na studia do innego miasta? zapisz się na jakieś kursy gdzie poznasz nowych ludzi? tobie jest potrzebna albo zmiana otoczenia albo myślenia.

Myślałam o psychologu . a moja pseudo przyjaciolka też mnie boli. Wczoraj cały dzien radziłam jej co ma zrobić, dzwoniła zaryczana a dziś ma mnie w tylku, pisałam,ze nie najlepiej się czuje a ona już dobrze się bawi. Przez pryzmat takich sytuacji widzę,ze mogę liczyć tylko na siebie:-(

myohmy-studia na pewno beda w innym miescie i to jak najdalej. Mieszkam na wsi, teraz naprawde nie wiem, co ze sobą zrobić. Hamują mnie przede wszystkim ograniczenia finansowe, miałabym nawet ta stówe w potrfelu to wsiadłabym w pociąg, pojechałabym do mista nawet zeby sie napic głupiej kawy w kawiarni i kupic bluzke z przeceny...:-)

Gość myohmy
Dlatego warto zmienić otoczenie, szukać znajomych gdzie indziej. Przed tobą studia, tam poznasz kuuuuupę ludzi i na pewno się z kimś zaprzyjaźnisz, dotrwaj do końca liceum, nastrój się pozytywnie, będzie lepiej i bardzo polecam ci wizytę u psychologa, tylko jakiegoś dobrego :)

Gość myohmy
To w takim razie wytrwaj do matury, tak nie wiele zostało! Pomyśl o przyszłości i o tym, że za jakiś czas ten koszmar się skończy bo zaczniesz NOWE życie, w NOWYM miejscu i z NOWYMI ludźmi. Bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki :)

myohmy-dziękuje bardzo:-) Pokaze im wszystkim na co mnie stać

Gość myohmy
Jasne, że pokażesz. To twoje zycie i od ciebie wszystko zależy. Nie patrz na opinie innych i rób swoje! ;)