Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uciekajacaprzedzyciem

Prawdziwa miłość??

Polecane posty

Nazbierało się w moim życiu kilka spraw z którymi nie umiem sobie poradzić.Na początku września ubiegłego roku rozstałam się z mężem.Wyrzucił mnie z domu,kilka rzeczy spakował mi do małej torby.Powodem naszego rozstania była rzekomo moja zdrada.Byliśmy razem 8 lat.Mieszkaliśmy na wsi,oprócz pola,domu,teściów i stada 50 krów niczego w życiu nie widziałam.Potrzebowałam zmian,musiałam się wyrwać stamtąd.Codzienna fizyczna praca spowodowała że postarzałam się i zaniedbałam a na dłoniach miałam takie odciski że wstydziłam się podawać ludziom rękę.Znalazłam pracę na stacji paliw która zmieniła moje życie.Niestety,dzieliłam ją też z pracą na gopodarstwie a pracy nie ubyło w żaden sposób.Moje stosunki z mężem stawały się coraz rzadsze,coraz mniej rozmawialiśmy,coś powoli się wypalało.Ja żyłam w innym świecie,poznawałam nowych ludzi,zaczęłam się śmiać,czułam że jestem w swoim żywiole,praca dodawała mi energii i sił do życia.Mąż nie mógł tego znieść aż pewnego dnia wyrzucił mnie z domu.Na szczęście nie mieliśmy dzieci.Postanowiłam że dam sobie radę.Pierwsze 3 noce spędziłam w aucie,kąpałam się na stacji itp.W końcu znalazłam mieszkanie i zaczęłam układać sobie życie na nowo.Jednak mąż do tej pory nie daje mi spokoju-nęka mnie telefonami,przestał opłacać rachunki przez co mam komornika na koncie,ogólnie powiedział że zniszczy mi życie.Był przekonany że nie poradzę sobie i po kilku dniach wrócę do niego z płaczem.On chyba jeszcze mnie kocha ale to co robi oddala mnie od niego.Dzięki niemu straciłam pracę i chyba wyjadę za granicę bo juz nie mogę tak żyć.Potrzebowałam się komuś wyżalić,przepraszam jeśli nudzę......

Gość niekonieczny
ale dół :( wracaj do pracy i myśl co dalej Jak możesz mieć komornika, w domu teściów miałaś rachunki na siebie? jak tam nie mieszkasz nie można obciążać ciebie rachunkami.

Gość wyjeżdzajj
Jedź za granicę i tak nic tu nie masz a tam nie będziesz nękana przez niego a nie wracaj do niego bo byłaby to najgorsza decyzja w życiu. Życzę siły i powodzenia.

Gość jejejeje o jejejeje
".On chyba jeszcze mnie kocha " chyba

W domu część rachunków była na mnie.Myslałam że są na bieżąco regulowane.Poczty do mnie mąż mi nie przekazywał.Nie chciałabym całe życie uciekać ale chyba nie ma wyjścia...

Gość jejejeje o jejejeje
dorze ze wole kobiety

Gość niekonieczny
koniecznie trzeba zrobić porządek z tymi rachunkami, bo za pare lat zrobią sie z tego kosmiczne sumy. Jazda tam gdzie trzeba, żeby anulwać umowy które można, pozostałe niech przysyłają na nowy adres. i do roboty. Idź do sądu, podaj na rozwod, facet albo ochłonie, albo sie od niego uwolnisz. I najpierw wizyta u komornika.