Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wam powiedziec

"Honey" Honorata Skarbek, wspaniała wokalistka, odkrycie roku 2011!!

Polecane posty

Gość chce wam powiedziec

Witam, chciałam podzielić się z Wami swoimi spostrzeżeniami, na temat tej pięknej i utalentowanej wokalistki. Może znajdę tu kogoś kto myśli podobnie ? Zauważyłam, ze wiele osób jej zazdrości łabędziego głosu.... Bardzo lubię utwory tej wokalistki, głębokie teksty pełne przekazu, naprawdę górolotne metafory. fajne, minimalistyczne, bardzo sugestywne. Teksty typu : ' Zaczęłam się nagle śmiać' , ' Sabotaż to twoja broń chcesz zniszczyć mnie", ' Doskonale wiem w którą stronę chcę biec " z powodzeniem mogłby zastąpic wersety w "Panu Tadeuszu" Adama Mickiewicza. Uważam także, że pierwsze miejsce na listach przebojów np w Radio Zet, Viva, nie jest przypadkiem czy pomyłką tylko nagrodą za ciężką pracę i trud jaki wkłada w swoje wykształcenie muzyczne. Gorąco pozdrawiam wszytskich fanów!!!!1

Gość hiehiehie
:classic_cool:

Gość chce wam powiedziec
pROSZE NIE UŻYWAC WULGARYZMÓW, TO TEMAT DLA FANÓW!!!!

Gość chce wam powiedziec
Nie wiem, ja jestem oddaną fanką !!! jesli chcesz się zapytać czy masz szansę to musisz napisać na jej photobloga!!

Gość djhcbwurebfcwu
Tak sie sklada,ze jej rodzinna miescina to rowniez i moja. Ja Ci moge napisac czego oni tak naprawde zazdroszcza.

Gość djhcbwurebfcwu
Fanka zadna nie jestem. Nie znam dziewczyny,bo to troche nie moje pokolenie. Ale moje mlodsze rodzenstwo zna. Oczywiscie wszyscy znienawidzili dziewczyne od kiedy ta zaczela dazyc do swoich tam celow. W moim miescie wartosci niematerialne to rzeczy drugoplanowe jak nie calkiem niewazne. Wazne jest to,ze kazda siksa ma w szafie torebke LOUIS VUITTON paseczek D&G i perfumy Gucci oraz inne tego typu gadzety. W czasie wolnym lubia sie pokazywac na miescie,a rodzaj meski lubi wozic sie autami po miescie i ogladac te idiotki. Wiec sa zazdrosne,ze laska moze miec to co chce i,ze miala szczescie. Miala szanse i ja wykorzystala i takich wlasnie nastolatek w naszym miescie nie ma. Jej slawa i pieniadz sa im sola w oku,bo kiedy ona moze sobie pozwolic na markowe zakupy im zostaja podroby(o ktore tez cholernie przeciez ciezko,bo podroba musi robic za oryginal,a o takawa trudno) albo rzeczy kradzione(od paserow). To miasto jest porazka pod kazdym wzgledem. Pracy tam nie szukajcie,przyjaciol tymbardziej. Dragi,alkochol i kurestwo i jeszcze zlodziejstwo:)

Gość djhcbwurebfcwu
a wogole w Wojewodzkim ona wlasnie byla. Teraz to cala Polska wie jacy sa Zgorzelczanie.