Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ericka98

CHŁOPAKA RODZINA MYŚLI ŻE JESTEM BOGACZKĄ.....

Polecane posty

Gość Ericka98

Jestem z nim od ponad 3 lat. Na razie nic nie planujemy poważniejszego typu zaręczyny i inne bzdety. Nie mieszkamy razem. Ja chcę się jeszcze dokształcac i rozwijac , aby zapewnic sobie dobry byt. Mój facet też jest samodzielny, nie mieszka z mamusia. Jednak ostatnio zauważyłam że oni uważają mnie za jakąś dziewczynkę z bogatego domu... Wkurza mnie to bo nakręca to bratowa mojego faceta która wraz z jego bratem czyli jej mężem i matką mego faceta mieszka:p. Po pierwsze jak zobaczyła że mam swój samochód (stary golf, na którego SAMA zarobiłam) niemal się zesrała i zapisała się na douczanki doszkalajace z jazdy chodz ma prawo jazdy. Gada wszystkim że jestem rozpieszczona (bo sama zarobiłam ?) że jadę na studia do innego miasta, i moi rodzice mają 2 mieszkania. Tak naprawdę nie jesteśmy bogaci tylko pracowici i oszczędni. Nie wydajemy taki jak ona na hinduskie przyprawy 150zł, 1000 zł na pieska i 600000 tys na swój gabinet kosmetyczny który po roku zamknęła. Ostatnio wymyślili że poproszą matkę mojego faceta żeby przepisała na nich swój dom i dom swojej babci. Oczywiście zapytali się przy całej rodzinie przy obiedzie. Babcia mojego chłopaka jednak powiedziałą że szkoda jej mojego faceta ze nic nie dostanie w spadku ! A jego brat i bratową wyjeżdżają z tekstem :ALE ON MA SWOJĄ DZIEWCZYNĘ. ---> co oznaczało że jakby tylko moja rodzina powinna "nam dawac" CHOLERA MAM DOSC TYCH MARNYCH BURAKÓW

Gość malakotka
Proste! Spuść faceta na glebę razem z całą rodzinką Bo potem wleziesz między wrony...