Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaka87

MAMY 3,5 MIESIĘCZNYCH DZIECIACZKÓW :)

Polecane posty

chciałabym podyskutować wymienić się spostrzeżeniami z mamami na temat posiłków rozwoju itp. zapraszam

mam córcie Hanie która właśnie śpi na moich rękach po zastrzyku ma gorączkę :(

moje 3 miesiące skończyły 25 stycznia - może być? ;)

zależy o co pytasz :) myślę, że normalnie, są pogodne, dużo się śmieją, spokojne dziewczynki. ale tak dokładnie to chyba nie ma co porównywać, każde dziecko rozwija się we własnym tempie ;)

czy dajesz już do jedzenia coś oprócz mleczka???

nie, na razie są tylko na mleku. mam zamiar zacząć rozszerzać dietę jak skończą 4 miesiące. tylko właśnie nie wiem jakich się trzymać norm bo karmię i piersią i mm, a wszędzie są wytyczne tylko dla jednego albo drugiego sposobu... a Ty jak karmisz córkę?

Hej dziewczynki! Moja mala w niedziele skonczyla 14 tyg. Wlasnie siedzi z tatusiem i wpatruje sie w tv

Gość a ja mam córeczkę która
skończyła 3 miesiące 18 stycznia.

Hej dziewczyny i ja mam 3,5 miesięcznego malucha. Na razie karmię tylko piersią, młody niedawno zaczaił, że ma ręce i z fascynacja je ogląda:) No i właśnie sobie smacznie śpi w swoim pokoju - w zeszłym tygodniu wyprowadziłam go z naszej sypialni:) Laida gdzie mogę znaleźć wytyczne dot. rozszerzania diety dla dziecka karmionego tylko z piersi?

moje też oglądają ciągle rączki - pociesznie to wygląda ;) no i jeszcze pierwsze próby "gadania", bardzo są tym przejęte ;) pelasiowa - ja broszurę o rozszerzaniu diety mam przy każdym... mleku modyfikowanym :D ale skoro nie kupujesz to w necie jest wiele informacji, np. tu: http://www.babyboom.pl/zywienie/zywienie_niemowlat/rozszerzanie_diety_dziecka_karmionego_piersia.html

Dzieki poczytam:) no mój też próbuje mówić i najlepiej dogaduje się z tatą, który go nasladuje - aż normalnie czasami jestem zazdrosna, ale cóż to chyba "solidarność penisów":P