usialalala 0 Napisano Luty 1, 2012 Ja czekam i czekam, i sie pewnie nie doczekam.Zimno jak cholera, wczoraj cos pruszylo i dalej nic. Kto ma juz snieg?? Ja z londynu-polnoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Luty 1, 2012 u nas w walii proszylo przedwczoraj, napadalo nawet jakies 3 cm w nocy i wszystko sie zaraz roztopilo. pewnie to tyle na ten rok.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayor of London 0 Napisano Luty 1, 2012 Ja nie chce sniegu. Buuuuuu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość numerowaaa Napisano Luty 1, 2012 Ja tez nie chce sniegu. No chyba zeby mnie zasypalo jak jestem w domu, wtedy nie musialbym jechac do pracy tylko moglabym pracowac z domu :) to by mi zaoszczedzilo 4-5 godzin dojazdu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
usialalala 0 Napisano Luty 1, 2012 W polsce taka piekna zima,tylko troszke za zimno :D. Ja tesknie za sniegiem bardzo. Ostatniej zimy bawlana zrobilam z corka,rano wychodzimy...a balwana nie ma. Zostala marchewka czapka i szalik, a mala w ryk..ktos ukradl balwanka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach