Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa_m

Czy mozna spotykac sie z bylym kolezanki?

Polecane posty

Gość jaaa_m

Pewna moja kolezanka rozstala sie ze swoim chlopakiem niecaly rok temu, byli razem 1 rok. Ta dziewczyna nie jest zbyt dobra kolezanka, bo mam wrazenie ze jest bardzo interesowna, ale sa momenty ze dobrze sie z nia rozumiem. Ten chlopak mi sie juz w latach szkolnych podobal, i ja mu tez ale wtedy bylam zbyt niesmiala. Ale mam pewne watpliwosci, bo podobno istnieje niepisana zasada, ze nie wolno ruszac bylych swoich kolezanek. Nie wiem co robic bo on mi sie naprawde podoba... Chcialabym poznac Wasze zdanie...

Gość jaaa_m
poprawka, byli jakies 4 lata , czyli dosc dlugo..

Gość Susse
Ale mam pewne watpliwosci, bo podobno istnieje niepisana zasada, ze nie wolno ruszac bylych swoich kolezanek. Generalnie nie wolno ruszać byłych... szukaj prawiczka :D :classic_cool:

Gość jaaa_m
nie mozna sie spotykac, a kolegowac sie moge, czy tez nie xD ?

Gość a jezeli przez jakies
durne "zasady" przegapisz milosc swojego zycia? :P

Gość jaaa_m
no wlasnie xD , ale nie chce byc nie fair, dlatego sama nie wiem co robic.... i stad pytanie do Was?:)

Gość ja jezeli przez jakies
gdybym byla Toba, to bym sie zastanowila, czy jest to dobra kolezanka... Gdyby to byla przyjaciolka, ktorej nie chce stracic, to bym sobie dala spokoj i szukala innego chlopa ;d a jak Ci ta typiarka wisi i powiewa, to sie zakrec, bo bedziesz zalowac ;d Kolezanka wkrotce znajdzie sobie nowego faceta, potem sie hajtnie, dzieci i kontakt sie urwie, a Ty zostaniesz z niczym (albo z jakims frajerem :P)