Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajsjjsjsjsjs

Boję się że nie starczy mi pieniedzy na wychowanie dziecka...

Polecane posty

Gość ajsjjsjsjsjs
przestanie dziewczyny, nie chodziło mi o to abyście się kłóciły. Każdy robi zakupy tam gdzie chce i żyje tak aby było go na o stać

Gość ale jestes porąbana
No nie wiem czy "takie same " sa te produkty ... ja niedawno w biedronie kupilam kielbase krakowska ktora z mezem uwielbiamy i byla tak tlusta ze szok Ta kielbasa jest bardzo droga wiec pewnie nie bedziecie wiedziec, ze ona w "normalnym" sklepie jest chudziutka aromatyczna i smaczna. a ato co bylo w B to byl jeden tluszcz. ZATRYBILAS??? Czy to wybrakowane jedzenie ci na mozg wplynelo? bidulka tylko sie nie zatruj:D:D

A w którym ja miejscu narzekam, że mi źle ????? Napisałam " wierz mi, że potrafimy wyżyć spokojnie przez miesiąc"... " a nawet pozwalamy sobie na jakies zachcianki ", nigdzie nie piszę że mi źle - czytaj dziecko tekst ze zrozumieniem. A krakowaska nie jest równa krakowskiej... i tu znów nie czytasz dokładnie - piszę przecież o produkatach znanych producentów, no ale widać masz wyżej dupę niż głowę, a z takimi ludźmi trudno się dyskutuje. Amen.

Gość ale jestes porąbana
no ale widać masz wyżej d**ę niż głowę, a z takimi ludźmi trudno się dyskutuje. Amen. zgadzam sie

Gość autorko a Ty nie
cobyeta, jak pisze krakowaska to ja sie spodziewam okreslonej ajkosci bo tego jestem nauczna. :) " Mój mąż ma wziętą pożyczkę z PKZP i po odtrąceniu przelewja mu na konto "aż" 1200 zł" czy to nie skarga, ze mezulek-niudacznik zarabia grosze???

Gość autorko a Ty nie
ale jestes porąbana, ale w waszym przyadku dyskusja ma popierac was w calej rozciaglosci- wszyscy maja zyc tak jak kafeteriuszki, przyznawac racje jak ktoras pisze ze dady sa jakosciowo takie same jak oryginalne pampersy, kupowac ciuchy w lumpie bo po co na nowe wydawac kase, ze dziecko sie ma kapac w wiadrze po co kupowac wanienke ( serio taka rade kiedys na kafe przeczytalam ) :D i inne durnoty. Nie mozecie zniesc ze ktos zyje na wyzszym poziomie, nie ma kredytow, ma pieniadze i zyje sobie wygodnie.

Gość ŻAL ŻAL ZAL
le jestes porąbana, ale w waszym przyadku dyskusja ma popierac was w calej rozciaglosci- wszyscy maja zyc tak jak kafeteriuszki, przyznawac racje jak ktoras pisze ze dady sa jakosciowo takie same jak oryginalne pampersy, kupowac ciuchy w lumpie bo po co na nowe wydawac kase, ze dziecko sie ma kapac w wiadrze po co kupowac wanienke ( serio taka rade kiedys na kafe przeczytalam ) i inne durnoty. Nie mozecie zniesc ze ktos zyje na wyzszym poziomie, nie ma kredytow, ma pieniadze i zyje sobie wygodnie. poprz. | 1 2 zal mi ciebie KOBIETO!!!!!!!!!

Jaka skarga. Mąż zarabia 7 tyś. Pożyczkę wziął na rok, dlatego przez rok na jego konto będzie wplywalo 1200 zł i jakoś nie płaczę z tego powodu... i skończ już, bo mądra jesteś tylko w pisaniu, a w rzeczywistosci to pewnie jesteś pusta, gruba, brzydka, mieszkasz w kawalerce i jesz byle co, ale swoje niepowodzenia zostawiasz na forum, pisząc jaka to jesteś Ach i Och :P Ale jak chces to możesz się dalej tak dowartościowywać, chociaż tyle :P Papa...

Gość autorko a Ty nie
zal, zal ,zal, mnie tez ciebie zal a wiesz dlaczego? Bo zawsze smutno mi bylo kiedy widzialam czyjas biede :(

Gość Buahahaha :D
Taaa... uwielbiam stwierdzenie "oryginalne pampersy". Huggisy też są oryginalne jakbyś nie wiedziała i Happy też :P

Gość autorko a Ty nie
O! Cobyeta sie wnerwila :D No tak jestem gruba , brzydka i mieszkam w kawalerce aha i jem byle co. :D :D :D N a kafe kazdy kto pisze, ze malepiej ni reszta spol to od razu klamie i jest cyt brzydki, gruby itd ( bredzenie Cobyety) :(

Poprzedniczko, ale dlaczego zaczęłaś obrażać inne użytkowniczki i się rzucać to nie wiem.

Gość ajsjjsjsjsjs
no powiem wam szczerze że jak przeczytałam poradę o tym wiadrze to też się kiedyś uśmiałam:D

Autorko jeżeli się boisz, że kasy wam moze zabraknąć, to może zacznij cośodkładać na czarną godzinę?

Gość i kto to mówi ii
autorko a Ty nie a z kogo ty sie niby za kogo uwazasz ?wszystkie rozumy chyba pozjadalas:O myslisz ze jestes lepsza od innych?

Gość ajsjjsjsjsjs
mamy odłożone pieniądze z mieszkania po babci, ale te pieniądze nie są do ruszenia są na czarną godzinę właśnie póki co postanowiliśmy sobie że te pieniądze są na gorsze czasy, bo różnie w życiu może się wydarzyć

Gość autorko a Ty nie
i kto to mówi ii, lepsza nie ale bogatsza od 85% kafetriuszek tak. :)

Gość ajsjjsjsjsjs
może skończcie się licytować która ma więcej pieniędzy, bo dzisiaj możesz je mieć a jutro możesz wszystko stracić

Gość i kto to mówi ii
i kto to mówi ii, lepsza nie ale bogatsza od 85% kafetriuszek tak. noi co ze bogatsza czym sie tu szczycic????

Pieniadze szczęścia nie dają, a ty chyba szczęściwa nie jesteś skoro mając ich aż 85% więcej niż reszta musisz siedzieć na kafe, zamias szaleć teraz po galeriach, w SPA, albo na nartach...

Gość sdfvsdfvsdfsd
ktoś tu dobrze napisał, jak nie będziesz wydawac kasy na ubranka nike czy prywatne porody to Ci wystarczy, nawet dużo, za dużo małe dziecko mało potrzebuje, chyba że szczepionki a jedzenie biedronkowe? Ja kupuje większość własnie tam i sobie chwalę, zalezy też jaka ta biedronka, bo w inny mieście byłam i kupiłam serki zepsute, co w mojej osiedlowej jest nie do pomyślenia.

Gość autorko a Ty nie
matko siweta, a ilez mozna na tych nartach jezdzic jak mroz jak nie wiem i nogi mnie juz bola od tej jazdy. :D