Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolkaaaa

czy rozmiar buta 43 u dziewczyny to dużo?

Polecane posty

Gość mariolkaaaa

:classic_cool:

Gość mikikun
ja mam taki rozmiar buta nadajesz sie do armi tam dostaniesz rozmiar buta 28

Gość faaaafrefd
ja mam 41 i wolalabym miec mniejszy:(

Gość Nawiedzony a.a.a.a.a.
nie nie jest zle wieksze sa jeszcze siedmiomilowe ,Spoko ,

Gość dfgfrhyftrhyfrt
mój maz ma 43, współczuje

A co to znaczy dużo? Chyba to nie jest odpowiednie określenie. Ładne buciki na obcasie to 'zakryją'. ;)

Jak nozka duza to mozesz i ltra trzasnac a rownowage zawsze utrzmasz ,A i do zabudowan domowych szbko dotrzesz! Rarytas !

Gość moim zdaniem :P
Rozmiar buta u kobiety standardowy to 39-41,43 to masakra jak dla mnie.Ja mam 174 wzrostu i rozmiar buta 39.Nie wiem jak ty ale ja chyba takiej stopy 43 bym nie ubrala w sandaly :D

i co to za pytanie czy rozmiar buta 43 dla dziewczyny to duzo co ty glupia pewnie ze duzo nie wiem przyszlas zeby cie pocieszyli .Nie chce Cie dobijac tez mam kompleksy i wiem jakie wiec nie zadaje glupich pytan na ktore znam odpowiedz :P

nie sluchaj tych bab przynajmniej jak zalozysz te sandalki to je kazdy zauwazy a juz na pewno nikt cie nie dogoni .

Pani Ciapata-banned a ty nie mialas przed chwila depresji? ja jak mam depresje lub dola to tu przychodze poczytam takie durne tematy jak ten co to niby laska nie wiem czy ma duze stopy czy nie i mi przechodzi.A do autorki tobie to dobrze do snu stopami mozesz sie nakrywac :D:D

Gość rozmiar 37
współczuję, za nic bym nie chciała mieć takiej stopy, jak u chłopa... i sorry, ale żadne buty tego nie ukryją... choćbyś założyła najdroższe loubutiny to i tak będzie wyglądało masakrycznie. ale w sumie, co poradzisz, przecież sobie nie ociosasz :D naprawdę, szczere wyrazy współczucia. ale z tego co widzę, to coraz więcej dziewczyn ma takie wielkie stopy, więc chyba nie będziesz się rzucać w oczy.

Gość martuleczkaaaaa
to fakt, coraz więcej dziewczyn ma takie wielkie stopy! nie wiem co to za tendencja ale coś strasznego. Sama mam 36/37 przy wzroście 170cm. Też współczuję bo nie wiem jak Ty możesz znaleźć ładne damskie buty w takim rozmiarze????, szok

Gość Dwudziestolatka... prawie
choćbyś założyła najdroższe loubutiny to i tak będzie wyglądało masakrycznie głupia jesteś :D ja mam 183 cm wzrostu, może ciut więcej i buty 41-42 i nie wyobrazam sobie mieć mniej.

Gość miłosz hitler
a jak wam śmierdzą takie duze stopy? emitują duzo smrodu? :classic_cool:

Gość cdvhjdxxj
oj tam ty masz duze ja za małe kazdy ma jakis problem ja nosze 35 i wes sobie tu cos kup ładnego \ jedna chwała ty kajaki ja znów bamboszki :D trzeba sie z tym jakos pogodzic

Gość marsja nin
o ja pierdziele co to za rozmiary mają teraz laski 41? 43? dramat! współczuję serdecznie takich kajaków

Gość dljafodifjaoweiuhfaiuwh
"ja mam 183 cm wzrostu, może ciut więcej i buty 41-42 i nie wyobrazam sobie mieć mniej" ale wielkie o żesz! to już płetw nie trzeba ubierać co?? hehe, żartuje.. Za to nie wyobrażam sobie szpilek w tym rozmiarze to musi strasznie wyglądać...wowwwww

Gość jak jesteś murzynką
to nie jest dużo :) Współczuję Tobie bo w Polsce na pewno nie dostaniesz fajnych butów. Paris Hilton ma 42 i zawsze widac ze ta stope ma duuuza na zdjeciach.

Gość duże to porażka
takie wielkie to masakra ale takie jak pisze wyżej rozmiar 35 to super, takie malutkie są piękne. I nie przesadzaj z tymi bamboszkami bo są fajne damskie buty w tym rozmiarze

Musisz być bardzo wysoka, skoro masz taką stopę, nawet mój ojciec ma mniejszą - dwa rozmiary. Ja noszę 35 czasem 36 i niestety, też mam problem z butami, ale z dwojga złego wolę mieć za małą i kupować buty w dziale dla dzieci, niż za dużą.

Gość Lola z honolulu
Ja mam 175cm wzrostu i r.41/42 i też miałam kompleksy. Teraz już wiem ,że już taka jestem i tego nie zmienię:) Zaakceptuj siebie ,bo niektórzy mają gorzej!

Gość gość
jest super może wozić dragi przez granicę nie narzekaj.A jak przyładuje kopa to nie na żarty każdy poczuje ale heca.?? wiąż jej stopy tak jak robią Chinki to jest jakieś wyjście nie??

Autorko, nie masz powaznych problemów? Jesli nie, to super! Masz swietny wzrost i odpowiedni rozmiar stopy w stosunku do wzrostu. Znajdź sobie inny problem.