Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresssowanaa

stosunek przerywany..

Polecane posty

oj dziecko:P zabezpieczaj sie bo szkoda nerwów :) zeby sie zdecydować na taki tym stosunków to trzeba wczesniej wiesz przygotować sie dodtakich rzeczy poznać dokladnie cykl i partnera też przygotować;)

Gość Kasienka_Kasienka
ważne zeby Twój partner nauczył się samokontroli, facet z doświadczeniem i odpowiednim usposobieniem (serio) jest w stanie wyczuc kiedy sie wycoifac, ale nie dajmy facetom 100% wiary ;) no i nie robcie tego po alkoholu bo wtedy reakcje sa slabsze i w koncu przetrzyma za dlugo :P

masz rację mój chłopak to wlasnie widzalam ze na początku mial z tym problem a teraz juz się nauczyl i od razu bez problemu wyczuwa co i jak i kiedy:) a jesli chodzi o alkohol to poprostu mój chłopak jak spie u niego i jest jakaś impreza to on nie pije dużo żeby coś nie ten :) ale zeby nie było nie bronie mu pić :P to jego inicjatywa

Gość zestresssowanaa
to był nasz 5 raz i jakoś głupio wyszło, że bez gumki, ale wiem, że potrafi się kontrolować (nawet wbrew młodego wieku, no ale "lata praktyki", wiecie o co chodzi -.-), i wiem na milion %, że nie doszedł we mnie, bo ogólnie ciężko było mu dojść, jakiś dzień dziwny chyba :P

xD no to się nie martw niczym bo nie jesteś w ciązy ja jestem specem w tej kwestji :D:P i używajcie juz tych śmiesznych gumek:P ja tam w nich nie mogę bo mnie boli strasznie w nich i nieprzyjemnie jest:P

Gość slsnflknkldsklgfndsklng
jestem 10 lat po ślubie mamy 2 córki 10 i 5 lat, obie planowane. Nigdy nie używaliśmy gum , nie brałam pigułek itp. Tylko stosunek przerywany, u nas sprawdza sie jak najbardziej, także nie ma co panikować....

oo córki !:) fajnie ja tak bardzo marze zeby mieć córkę;/ a pewnie jak już sie zdecyduje to bedzie chłopczyk :D